Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Over-ear hörlurar med superb ljudkvalitet

Sennheiser HD 599

  Art.nr: 239265
  • Naturligt, imponerande ljud
  • Perfekt passform och komfort
  • Byggd av högkvalitativa komponenter
  • Utbytbara öronkuddar
  • Perfekt för både musik och film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den öppna konstruktionen på Sennheiser HD 599 levererar ett naturligt ljud. Tillsammans med ett förstklassigt ljud och grym komfort tacke vare de stora kåporna får du hörlurar som imponerar. HD 599 är arvtagare till Sennheisers populära HD 500-serie och kommer inte att göra någon besviken. Med kraften från Sennheisers egna spolteknik, E.A.R, skickas ljudsignalen snabbare till högtalarna i hörlurarna och du får ett mer klart och tydligt ljud - oavsett om du lyssnar på musik från mobilen, receivern eller surfplattan.

En ljudupplevelse utöver det vanliga

Stig in i en värld av högkvalitativt ljud. Dom omslutande hörlurarna tar dig till en ljudbild som alltid imponerar. Med egenutvecklade tekniker och komponenter från Sennhesier är du garanterad en ljudupplevelse utöver det vanliga.

Vilar perfekt på huvudet

Med stora, over-ear kåpor sitter hörlurarna perfekt. Öronkuddarna är mjuka och utbytbara så att du kan hålla hörlurarna fräscha länge.

239265 239265 Sennheiser Sennheiser HD 599 506831 Den öppna konstruktionen på Sennheiser HD 599 levererar ett naturligt ljud. Tillsammans med ett förstklassigt ljud och grym komfort tacke vare de stora kåporna får du hörlurar som imponerar. HD 599 är arvtagare till Sennheisers populära HD 500-serie och kommer inte att göra någon besviken. Med kraften från Sennheisers egna spolteknik, E.A.R, skickas ljudsignalen snabbare till högtalarna i hörlurarna och du får ett mer klart och tydligt ljud - oavsett om du lyssnar på musik från mobilen, receivern eller surfplattan. En ljudupplevelse utöver det vanliga Stig in i en värld av högkvalitativt ljud. Dom omslutande hörlurarna tar dig till en ljudbild som alltid imponerar. Med egenutvecklade tekniker och komponenter från Sennhesier är du garanterad en ljudupplevelse utöver det vanliga. Vilar perfekt på huvudet Med stora, over-ear kåpor sitter hörlurarna perfekt. Öronkuddarna är mjuka och utbytbara så att du kan hålla hörlurarna fräscha länge. Over-ear 4,8 9 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear