Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kvalitativa, trådlösa hörlurar med perfekt ljud

Sennheiser RS 175

  Art.nr: 216470
  • Trådlös RF-teknik med räckvidd upp till 100m
  • Upp till 18 timmars batteritid
  • Bass Boost och Surround Sound
  • Ergonomisk och smart design
  • Multi-mottagare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sennheiser RS 175 gör att du kan ta din underhållning till nästa nivå, och erbjuder ett imponerande utbud av funktioner och ljud-specifikationer i ett kompakt format. RS 175 hjälper dig att njuta av musik och TV fullt ut, och med de trådlösa hörlurarna kan du röra dig fritt i ditt hem utan krångel. 

Bass Boost och Surround Sound

Med kraftfulla och smarta lyssningslägen kan du uppleva ditt hemunderhållnings-system som aldrig förr. Bass Boost ökar basåtergivningen medan de två virtuella surroundlägena ger dig ett mer rumsligt och livligare stereoljud. 

Trådlös-teknik

Den innovativa, trådlösa RF-teknienk gör att signalöverföringen förblir klar och korrekt. Vilket innebär att du kan lyssna på din musik eller TV, även när du förflyttar dig från rum till rum, med en räckvidd på upp till 100 meter.

Design

Dessutom gör den användarvänliga designen det lätt att ställa in och njuta av RS 175. De viktigaste kontrollerna är placerade på hörlurarna, detta för att ingenting ska distrahera dig från en spännande ljudupplevelse. Den bekväma passformen är idealisk för en lång tids användning.

Produktinformation:
- Omslutande hörlurar med utmärkt trådlös-överföring
- Överföringsavstånd på upp till 100m
- Stödjer analoga och digitala ljudingångar
- Multi-mottagare
- Ergonomisk design för ökad komfort

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

216470 Sennheiser Sennheiser RS 175 508676 Sennheiser RS 175 gör att du kan ta din underhållning till nästa nivå, och erbjuder ett imponerande utbud av funktioner och ljud-specifikationer i ett kompakt format. RS 175 hjälper dig att njuta av musik och TV fullt ut, och med de trådlösa hörlurarna kan du röra dig fritt i ditt hem utan krångel.  Bass Boost och Surround Sound Med kraftfulla och smarta lyssningslägen kan du uppleva ditt hemunderhållnings-system som aldrig förr. Bass Boost ökar basåtergivningen medan de två virtuella surroundlägena ger dig ett mer rumsligt och livligare stereoljud.  Trådlös-teknik Den innovativa, trådlösa RF-teknienk gör att signalöverföringen förblir klar och korrekt. Vilket innebär att du kan lyssna på din musik eller TV, även när du förflyttar dig från rum till rum, med en räckvidd på upp till 100 meter. Design Dessutom gör den användarvänliga designen det lätt att ställa in och njuta av RS 175. De viktigaste kontrollerna är placerade på hörlurarna, detta för att ingenting ska distrahera dig från en spännande ljudupplevelse. Den bekväma passformen är idealisk för en lång tids användning. Produktinformation:- Omslutande hörlurar med utmärkt trådlös-överföring- Överföringsavstånd på upp till 100m- Stödjer analoga och digitala ljudingångar- Multi-mottagare- Ergonomisk design för ökad komfort *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Over-ear 4,2 12 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear