Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svettåliga in-ear-hörlurar optimerade för träning

Adidas FWD-01 - Night Grey

  Art.nr: 1009818
 • Just nu - få 3 månaders träning*
 • Upp till 16 timmars speltid
 • Svettsäker med IPX4-klass
 • Bär runt halsen med magnetisk design
 • Textilklädd och trasselfri sladd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Träna fritt i 3 månader*

Vid köp av Adidas sporthörlurar (RPT-01 eller FWD-01) mellan 1/1 -31/3 2020 så får du träna fritt i 3 månader på Nordic Wellness (värde 1 900 kr). Följ nedan steg för att få din unika kampanjkod.

* Så här gör du

 1. Köp någon av de utvalda Adidas sporthörlurarna på NetOnNet under kampanjperioden.
 2. Registrera ditt köp senast 12 april 2020 genom att fylla i namn, mail-adress och ladda upp en bild på ditt inköpskvitto.
 3. Få din unika kampanjkod för 3 månaders fri träning hos Nordic Wellness.


Träna fritt i 3 månader*

Vid köp av Adidas sporthörlurar (RPT-01 eller FWD-01) mellan 1/1 -31/3 2020 så får du träna fritt i 3 månader på Nordic Wellness (värde 1 900 kr). Följ nedan steg för att få din unika kampanjkod.

* Så här gör du

 1. Köp någon av de utvalda Adidas sporthörlurarna på NetOnNet under kampanjperioden.
 2. Registrera ditt köp här senast 12 april 2020 genom att fylla i namn, mail-adress och ladda upp en bild på ditt inköpskvitto.
 3. Få din unika kampanjkod för 3 månaders fri träning hos Nordic Wellness.

FWD-01 är ett par trådlösa svettåliga in-ear-hörlurar från Adidas med en design som optimerats för att passa din träning. Hörlurarna har en textilklädd och trasselfri sladd med lättillgängliga kontroller för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för ditt träningspass. Det passiva ljudgenomsläppet gör att du kan lyssna på musik under din löptur samtidigt som du hör omgivningen. 

Skapade för rörelser

De trådlösa in-ear-hörlurarna FWD-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Den textilklädda lågfriktionssladden gör att du slipper trassel med kabeln och kan fokusera på viktigare saker. Om du vill ta av dig hörlurarna en stund kan du bära dem smidigt runt halsen tack vare de magnetiska hörsnäckorna. 

Trådlösa in ear hörlurar från Adidas

Svettas i takt med musiken

Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas.

Hör omgivningen

Det passiva ljudgenomsläppet gör att du kan höra din omgivning om du är ute och löptränar eller kör ett tungt styrkepass på gymmet. Du kan med andra ord känna dig säker på att du inte missar någonting runtomkring dig. 

Trådlösa in ear hörlurar från Adidas används vid träning

Lång batteritid

Anslut dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med den långa batteritiden på upp till 16 timmars speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln. 

I förpackningen:

 • FWD-01 hörlurar
 • 4 olika storlekar av öronpluggar och vingar
 • USB-C Laddsladd
 • Förvaringspåse
 • Användarmanual
Trådlösa in ear hörlurar från Adidas

Titta även på

(31 st)
 • Batteritid upp till 5 timmar
 • IP-56-klassad
 • True wireless

1 590:-

Titta även på

(31 st)
 • Batteritid upp till 5 timmar
 • IP-56-klassad
 • True wireless

1 590:-

1009818 Adidas Adidas FWD-01 - Night Grey 1002753 FWD-01 är ett par trådlösa svettåliga in-ear-hörlurar från Adidas med en design som optimerats för att passa din träning. Hörlurarna har en textilklädd och trasselfri sladd med lättillgängliga kontroller för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för ditt träningspass. Det passiva ljudgenomsläppet gör att du kan lyssna på musik under din löptur samtidigt som du hör omgivningen.  Skapade för rörelser De trådlösa in-ear-hörlurarna FWD-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Den textilklädda lågfriktionssladden gör att du slipper trassel med kabeln och kan fokusera på viktigare saker. Om du vill ta av dig hörlurarna en stund kan du bära dem smidigt runt halsen tack vare de magnetiska hörsnäckorna.  Svettas i takt med musiken Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas. Hör omgivningen Det passiva ljudgenomsläppet gör att du kan höra din omgivning om du är ute och löptränar eller kör ett tungt styrkepass på gymmet. Du kan med andra ord känna dig säker på att du inte missar någonting runtomkring dig.  Lång batteritid Anslut dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med den långa batteritiden på upp till 16 timmars speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln.  I förpackningen: FWD-01 hörlurar4 olika storlekar av öronpluggar och vingarUSB-C LaddsladdFörvaringspåseAnvändarmanual Sport- och träningshörlurar 3 1 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sport- och träningshörlurar