Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Magnetiska in-ear-hörlurar som maxar din träning

Adidas RPD-01 - Night Grey

  Art.nr: 1013076
 • Upp till 12 timmars speltid
 • Svett- och vattenresistenta (IPX4)
 • Stödjande band runt nacken
 • Ergonomiska örontippar & öronvingar
 • Anpassningsbar funktionsknapp

Kombinera med

Adidas RPD-01 - Night Grey
Magnetiska in-ear-hörlurar som maxar din träning

690:-


 • Pris: 869:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Adidas RPD-01 - Night Grey
Magnetiska in-ear-hörlurar som maxar din träning

690:-


 • Pris: 939:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vill du kunna lyssna på bra och peppande musik samtidigt som du tränar hårt? Adidas RPD-01 är ett par svettåliga in-ear-hörlurar med en design som optimerats för att maximera din träning. Med en lång batteritid på upp till 12 timmar kan du hålla  etthögt tempo hela dagen. Det stödjande silikonbandet runt nacken sitter säkert under  allt från stadslöpning och viktträning till pendlingsresor. Med ergonomiska örontippar och öronvingar är  hörlurarna som gjorda för att sitta bekvämt hela dagen lång.

Adidas RPD-01 trålösa in-ear-hörlurar

Skapade för rörelser

De trådlösa in-ear-hörlurarna RPD-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Med de tre knapparna på fjärrkontrollen kan du byta låt, pausa och enkelt växla över till ett telefonsamtal.  Om du vill ta av dig hörlurarna en stund kan du bära dem smidigt runt halsen tack vare de magnetiska hörsnäckorna. 

Adidas RPD-01 har en praktisk fjärrkontroll

Anpassningsbar funktionsknapp

Ta kontroll. Med funktionsknappen  kan du skapa skräddarsydda snabbkommandon. Ställ in knappen för att använd den till att öppna dina spellistor på Spotify eller varför inte starta röstassistenten på din telefon?

Svettas i takt med musiken

Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas.

Lång batteritid

Anslut dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med den långa batteritiden på upp till 12 timmar speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln. 

I förpackningen:

 • Adidas RPD-01 hörlurar
 • Örontippar & öronvingar i fyra olika storlekar
 • USB-C Laddningskabel
 • Snabbstartsguide
 • Rättslig & säkerhetsrelaterad information
1013076 Adidas Adidas RPD-01 - Night Grey 1005233 Vill du kunna lyssna på bra och peppande musik samtidigt som du tränar hårt? Adidas RPD-01 är ett par svettåliga in-ear-hörlurar med en design som optimerats för att maximera din träning. Med en lång batteritid på upp till 12 timmar kan du hålla  etthögt tempo hela dagen. Det stödjande silikonbandet runt nacken sitter säkert under  allt från stadslöpning och viktträning till pendlingsresor. Med ergonomiska örontippar och öronvingar är  hörlurarna som gjorda för att sitta bekvämt hela dagen lång. Skapade för rörelser De trådlösa in-ear-hörlurarna RPD-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Med de tre knapparna på fjärrkontrollen kan du byta låt, pausa och enkelt växla över till ett telefonsamtal.  Om du vill ta av dig hörlurarna en stund kan du bära dem smidigt runt halsen tack vare de magnetiska hörsnäckorna.  Anpassningsbar funktionsknapp Ta kontroll. Med funktionsknappen  kan du skapa skräddarsydda snabbkommandon. Ställ in knappen för att använd den till att öppna dina spellistor på Spotify eller varför inte starta röstassistenten på din telefon? Svettas i takt med musiken Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas. Lång batteritid Anslut dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med den långa batteritiden på upp till 12 timmar speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln.  I förpackningen: Adidas RPD-01 hörlurarÖrontippar & öronvingar i fyra olika storlekarUSB-C LaddningskabelSnabbstartsguideRättslig & säkerhetsrelaterad information Sport- och träningshörlurar 2 1 690 SEK 690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sport- och träningshörlurar