Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svettåliga on-ear-hörlurar utrustade för träning

Adidas RPT-01 - Night Grey

  Art.nr: 1009819
 • Upp till 40 timmars speltid
 • Svettsäker med IPX4-klass
 • Tvättbart huvudband och öronkuddar
 • Slitstark vridningsbar design
 • Lättillgängliga kontroller

Kombinera med

Adidas RPT-01 - Night Grey
Svettåliga on-ear-hörlurar utrustade för träning

1 290:-


 • Pris: 1 469:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Adidas RPT-01 - Night Grey
Svettåliga on-ear-hörlurar utrustade för träning

1 290:-


 • Pris: 1 539:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Adidas RPT-01 är ett par on-ear sporthörlurar anpassade och utrustade för att uppfylla de krav du har under din träning. Med de tvättbara huvudbandet och öronkuddarna kan du hålla dina hörlurar fräscha oavsett hur mycket du tränar. Den svettsäkra och ergonomiska designen samt de lättillgängliga kontrollerna gör att du kan lägga full fokus på träningen samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik. 

M3 rekommenderar Adidas RPT-01

M3 Rekommenderar

"Det låter riktigt bra och detaljerat över hela registret och har du en förkärlek för en bas som går på djupet har du här en kandidat till årets bästa träningskompis. Riktigt bra passform, snygg design. Grymt ljud."

Läs hela recensionen här

Kompromisslöst ljud

Adidas RPT-01 är ett par högpresterande sporthörlurar med ett fantastiskt ljud och en slitstark konstruktion. Anslut enkelt dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med Adidas on-ear sporthörlurar kan du njuta av ett kompromisslöst, trådlöst ljud som låter dig röra dig obehindrat mellan jobbet, pendlingen och gympasset.

On ear hörlurar från Adidas

Svettas i takt med musiken

Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas. För att hålla dina hörlurar fräscha kan du tvätta både öronkuddarna och det invändiga huvudbandet.

Skapade för rörelser

De trådlösa on-ear-hörlurarna RPT-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Den vridningsbara konstruktionen gör att du får en bekväm och flexibel passform för just ditt huvud under hela träningspasset. 

Lång batteritid

Med den långa batteritiden på upp till 40 timmars speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln. 

On ear hörlurar från Adidas

I förpackningen:

 • RPT-01 hörlur
 • USB-C Laddsladd
 • Användarmanual
On ear hörlurar från Adidas
1009819 Adidas Adidas RPT-01 - Night Grey 1002737 Adidas RPT-01 är ett par on-ear sporthörlurar anpassade och utrustade för att uppfylla de krav du har under din träning. Med de tvättbara huvudbandet och öronkuddarna kan du hålla dina hörlurar fräscha oavsett hur mycket du tränar. Den svettsäkra och ergonomiska designen samt de lättillgängliga kontrollerna gör att du kan lägga full fokus på träningen samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar "Det låter riktigt bra och detaljerat över hela registret och har du en förkärlek för en bas som går på djupet har du här en kandidat till årets bästa träningskompis. Riktigt bra passform, snygg design. Grymt ljud."Läs hela recensionen här Kompromisslöst ljud Adidas RPT-01 är ett par högpresterande sporthörlurar med ett fantastiskt ljud och en slitstark konstruktion. Anslut enkelt dina hörlurar via Bluetooth 5.0 till din smartphone eller annan digital enhet när du önskar lyssna på din musik. Med Adidas on-ear sporthörlurar kan du njuta av ett kompromisslöst, trådlöst ljud som låter dig röra dig obehindrat mellan jobbet, pendlingen och gympasset. Svettas i takt med musiken Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas. För att hålla dina hörlurar fräscha kan du tvätta både öronkuddarna och det invändiga huvudbandet. Skapade för rörelser De trådlösa on-ear-hörlurarna RPT-01 från Adidas har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning. Den vridningsbara konstruktionen gör att du får en bekväm och flexibel passform för just ditt huvud under hela träningspasset.  Lång batteritid Med den långa batteritiden på upp till 40 timmars speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. När det väl är dags att ladda ansluter du dem enkelt till den medföljande USB-C laddkabeln.  I förpackningen: RPT-01 hörlurUSB-C LaddsladdAnvändarmanual Sport- och träningshörlurar 4,5 12 1290 SEK 1290 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sport- och träningshörlurar