Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa sporthörlurar med benledningsteknik

Aftershokz Aeropex - Cosmic Black

  Art.nr: 1010464
  • Upp till 8 timmars batteritid
  • Vattentät enligt IP67-klass
  • Fjäderlätt flexibel design
  • Fuktighetsalarm som skyddar batteriet
  • Trådlös anslutning med Bluetooth 5.0
1 690:-

Delbetala från 180:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Aftershokz Aeropex - Cosmic Black
Trådlösa sporthörlurar med benledningsteknik
Aftershokz Aeropex - Cosmic Black

1 690:-

Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0

399:-


  • Pris: 2 089:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Aftershokz Aeropex är ett par bekväma trådlösa sporthörlurar som leder in ljudet via benledningsteknik. Med sin lätta och flexibla design passar open-ear-hörlurarna perfekt för aktiva människor som vill lyssna på musik under cykling, löpning eller promenader. Med en lång batteritid på upp till 8 timmar kan du njuta av din faovoritmusik eller favoritpodd under en hel dag. Det är ett säkert alternativ till traditionella hörlurar då du hör din omgivning samtidigt som du använder dem. Upplev teknologin som på ett fascinerande sätt tillåter dig att lyssna på din musik utan att ha något i eller täckande över örat.

Aftershokz Aeropex hörlurar har en flexibel design

Banbrytande teknik

Hörlurarna Aeropex placeras på kindbenen precis framför öronen och lämnar dina hörselgångar öppna vilket betyder att du kan höra din omgivning samtidigt som du använder dem. Genom en ny vinkel på givarna får du nu möjlighet till högre volym och mindre vibrationer än tidigare modeller med benledningsteknik. 

Vad är benledningsteknologi?

TIll skillnad från andra hörlurar bygger Aftershokz Aeropex på benledningsteknologi. Open-ear-hörlurarna skickar inte in ljudet via trumhinnan utan leder istället ljudet direkt via skallbenet, från kindbenet in i örat och sedan vidare till innerörat. Det betyder att du kan lyssna på musik med ett klart ljud, med lite mindre bas, samtidigt som du har full fokus på din omgivning. Perfekt för dig som inte vill bli överraskad av en förbispringande träningsentusiast ute i löpspåret. 

Aftershokz Aeropex hörlurar är perfekta vid träning som exempelvis cykling

Vattentät konstruktion

Med sin IP67-klassning får du ett par vattentäta hörlurar som klarar av både ett tufft simpass och ett  svettigt styrkepass på gymmet. Aftershokz Aeropex har en tålig vattentät konstruktion som tål nedsänkning upp till 1 meters djup i 30 minuter. Med det inbyggda fuktighetsalarmet får du en varning i god tid om dina open-ear-hörlurar utsätts för fukt vid laddning så att du kan ta hand om dem. 

Aftershokz Aeropex hörlurar är perfekta vid löpning

Anpassad för ett aktivt liv

Tack vare den smarta designen passar Aftershokz Aeropex utmärkt vid en aktiv livsstil. I och med att de trådlösa sporthörlurarna inte har några snäckor, som placeras i öronen, riskerar du inte att tappa dina hörlurar vid fartfylld träning. Aeropex är ett par bekväma open-ear-hörlurar som sitter på plats under hela ditt träningspass. 

Aftershokz Aeropex trådlösa hörlurar i ett miniatyrlandskap

Lång batteritid

Med Aftershokz Aeropex trådlösa hörlurar har du en lång batteritid på upp till 8 timmars sammanhängande musik. Du kan med andra ord ge dig ut på längre cykelturer samtidigt som du peppas av dina favoritlåtar under en hel dag. Om du inte använder dina trådlösa hörlurar under en period har du en standbytid på upp till 10 dagar. När det är dags för att fylla på batteriet tar en fulladdning ca 2 timmar.