Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Powerbeats - trådlösa öronsnäckor med hög prestanda

Beats Powerbeats High-Performance - Black

  Art.nr: 1013538
  • Upp till 15 timmars lyssning
  • Justerbara öronbågar som sitter säkert
  • Svett- och vattentåliga öronsnäckor
  • Reglage för volym och låtar på öronkåporna
  • Kompatibla med iOS och Android
Färg: Svart

1 490:-

Delbetala från 163:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


De trådlösa Powerbeats - öronsnäckorna med hög prestanda är byggda för att du ska kunna hålla igång. Justerbara öronbågar som sitter säkert ger maximal komfort och stabilitet medan det förstärkta skyddet mot svett och vatten gör att du kan växla upp till nästa nivå. Med upp till 15 timmars lyssning1 kan du träna riktigt länge och få energi till träningen med hjälp av det kraftfulla och balanserade ljudet. Finns i tre färger: svart, vit och röd.

Prestanda som stannar kvar

De trådlösa Powerbeats - öronsnäckorna med hög prestanda drivs av det nya Apple H1 - chippet och är byggda för att du ska kunna hålla igång. De justerbara öronbågarna sitter säkert och ger maximal komfort och stabilitet medan det för stärkta skyddet mot svett och vatten gör att du kan växla upp till nästa nivå. Med upp till 15 timmars lyssning1 kan du träna riktigt länge och få energi till träningen med hjälp av det kraftfulla och balanserade ljudet.

Ljud som motiverar

Powerbeats har samma kraftfulla och balanserade ljud som Powerbeats Pro och återskapar ljudet på ett rent sätt med både större klarhet och förbättrat dynamiskt omfång. Eftersom det bästa ljudet börjar med rätt passform har de här öronsnäckorna tagits fram med fokus på att de ska sitta bekvämt för bästa möjliga lyssningsupplevelse.

Ta kontrollen över din träning

Njut av perfekt reglering av ljudet direkt från din högra hörsnäcka. Använd b - knappen för att spela och pausa, byta låt och till och med ta emot samtal. Med volymspaken kan du enkelt både höja och sänka volymen utan att tappa fokus. Du kan också använda ”Hej Siri” utan att ta upp enheten2 på iOS - enheter, eller aktivera röstassistenten genom en längre tryckning på b - knappen på flera kompatibla enheter.

Starta

Långa träningspass? Maratonlopp? Fler än ett träningspass? Kör på. Powerbeats har upp till 15 timmars lyssning1, så du kan låta musiken spela. Om batteriet är på väg att ta slut och du behöver mer laddning räcker det med fem minuters Fast Fuel - laddning för att få en timmes speltid1 . Nu kan du lägga mindre tid på att ladda enheter och mer tid på din egen uppladdning.

Trådlöst som funkar

Powerbeats är redo när du är. Tack vare tekniken Class 1 Bluetooth ® har dessa trådlösa öronsnäckor större räckvidd och färre avbrott. Det gör att de inte tappar anslutningen när du rör dig. En röstaccelerometer och två strålformande mikrofoner riktar in sig på din röst och filtrerar bort externt ljud. De ställs in direkt – du behöver bara starta dem och hålla dem nära din iPhone. De ansluts sedan automatiskt till din Apple Watch, iPad och Mac.3

1 Testerna utfördes av Apple i november 2019 med förhandsversioner av Powerbeats och mjukvara i kombination med iPhone XS och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan utgjordes av kontinuerligt skärt brus på 80 dB. Laddningstester på fem minuter gjordes med urladdade Powerbeats som laddades i fem minuter. Därefter spelades ljud upp tills den första Powerbeats - enheten slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer. 

2 Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden. Internetanslutning krävs. Avgifter för mobildata kan tillkomma. 

3 Kräver ett iCloud - konto och macOS 10.14.6, iOS 13.2, watchOS 6.0 eller senare versioner.

What's in the box:

  • Powerbeats Wireless - öronsnäckor 
  • Öronkuddar i fyra olika storlekar 
  • Fodral 
  • Lightning till USB A - laddningskabel 
  • Snabbstartsguide