Trådlösa sporthörlurar med fantastiskt ljud

JBL Reflect Mini 2 BT - Black

  Art.nr: 1005321
 • Reflekterande kabel med mikrofon och fjärrkontroll
 • Bluetooth-anslutning med stöd för både Android & iOS
 • Svettsäkra med IPX5-certifiering
 • Frekvensomfång på 10 - 22.000 Hz
 • Få utmärkt rörelsefrihet
 • Max 2 per kund

Kombinera med

JBL Reflect Mini 2 BT - Black
Trådlösa sporthörlurar med fantastiskt ljud

699:-


 • Pris: 828:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Reflect Mini 2 BT - Black
Trådlösa sporthörlurar med fantastiskt ljud

699:-


 • Pris: 748:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Reflect Mini 2 kommer med ergonomiska silikontoppar och patenterade Freebit™-förstärkare som passar alla öron - oavsett form och storlek. Dess svettsäkra och lätta design i aluminium ger en skön känsla under alla träningspass. En fjärrkontroll med tre knappar och mikrofon gör att du alltid har musik och samtal nära till hands även när du är på språng eller mitt uppe i alldagliga aktiviteter.

Tio timmars batteritid med snabbladdning

Strömma din favoritmusik trådlöst i upp till tio timmar så att du kan lyssna på din favoritunderhållning under morgonens gympass och fortsätta med det under resten av arbetsdagen. Snabbladdning av batteriet på 15 minuter räcker för en hel timmes uppspelning.

Sitter kvar oavsett fysisk prestation

Både hobbyatleter och seriösa idrottar kommer uppskatta JBL Reflect Mini 2 BT. De har en låg vikt och vingspetsar på öronpropparna som gör att de sitter kvar oavsett hur du rör dig och hur tufft träningspass du än utför. Det medföljer två olika storlekar på både sportkuddar och vanliga öronkuddar så man kan välja det som passar just dig bäst.

Svettsäker och dammtålig design

Med dess IPX5-certifiering kan dessa hörlurar klara ett vattentryck på 30kPa med en volym på 12,5 liter vatten under fem minuter. Det innebär att du kommer ha peppande musik oavbrutet även under de allra svettigaste träningspassen.

Kabel med reflex

Den unika kabeln är starkt reflekterande så du syns bra på långt håll i mörker. På så sätt har du alltid en extra reflex på den sena eftermiddags- eller kvällslöpningen.

Mikrofon och fjärrkontroll

Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt styra musiken med de tre knapparna.

1005321 JBL JBL Reflect Mini 2 BT - Black JBLREFMINI2BLK JBL Reflect Mini 2 kommer med ergonomiska silikontoppar och patenterade Freebit™-förstärkare som passar alla öron - oavsett form och storlek. Dess svettsäkra och lätta design i aluminium ger en skön känsla under alla träningspass. En fjärrkontroll med tre knappar och mikrofon gör att du alltid har musik och samtal nära till hands även när du är på språng eller mitt uppe i alldagliga aktiviteter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tio timmars batteritid med snabbladdning Strömma din favoritmusik trådlöst i upp till tio timmar så att du kan lyssna på din favoritunderhållning under morgonens gympass och fortsätta med det under resten av arbetsdagen. Snabbladdning av batteriet på 15 minuter räcker för en hel timmes uppspelning. Sitter kvar oavsett fysisk prestation Både hobbyatleter och seriösa idrottar kommer uppskatta JBL Reflect Mini 2 BT. De har en låg vikt och vingspetsar på öronpropparna som gör att de sitter kvar oavsett hur du rör dig och hur tufft träningspass du än utför. Det medföljer två olika storlekar på både sportkuddar och vanliga öronkuddar så man kan välja det som passar just dig bäst. Svettsäker och dammtålig design Med dess IPX5-certifiering kan dessa hörlurar klara ett vattentryck på 30kPa med en volym på 12,5 liter vatten under fem minuter. Det innebär att du kommer ha peppande musik oavbrutet även under de allra svettigaste träningspassen. Kabel med reflex Den unika kabeln är starkt reflekterande så du syns bra på långt håll i mörker. På så sätt har du alltid en extra reflex på den sena eftermiddags- eller kvällslöpningen. Mikrofon och fjärrkontroll Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt styra musiken med de tre knapparna. Sport- och träningshörlurar 3,4 126 699 SEK 699 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sport- och träningshörlurar