Svettåliga over-ear-hörlurar anpassade för sport

Philips TASH402BK - Black

  Art.nr: 1012937
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Kraftfulla 40 mm neodymelement
 • Svalkande öronsnäckskuddar
 • 10 min laddning ger 2 timmar speltid
 • Platt vikbar design för enkel förvaring

Kombinera med

Philips TASH402BK - Black
Svettåliga over-ear-hörlurar anpassade för sport

599:-


 • Pris: 798:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips TASH402BK - Black
Svettåliga over-ear-hörlurar anpassade för sport

599:-


 • Pris: 998:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips TASH402 är ett par svettåliga over-ear-sporthörlurar med 40 mm akustiska neodymelement som levererar ett bra ljud med djup bas. De trådlösa hörlurarna har mjuka öronkuddar fyllda med kylgel som låter dig träna hårt samtidigt som du håller dig sval. Med upp till 20 timmar batteritid blir de sporthörlurarna från Philips ett trevligt sällskap på längre gympass, resor och under långa arbetsdagar. Den praktiska, hopvikbara designen gör att Philips TASH402 är enkla att ta med överallt.

Starkt ljud i praktiskt format

Med Philips akustiska neodymelement på 40 mm i  TASH402 får du ett rent och balanserat ljud med rejäl bas i en kompakt och hopvikbar design. Med de kraftfulla elementen kan du njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina over-ear-hörlurar. Den slutna baksidan ger dig även en fantastisk passiv brusreducering.

Philips H4205 trådlösa on-ear-hörlurar

Stänk- och svettåliga

Ta med din musik på en härlig löptur eller lyssna på en spännade podd på en svettig powerwalk. Med Philips TASH402 stänk- och svettåliga IPX4-klassning får du ett par hörlurar med en säker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar, oavsett hur mycket du svettas eller vad vädret hittar på för bus. .

Svalkande öronsnäckor

De mjuka öronkuddarna på Philips over-ear-hörlurar TASH402 andas och är fyllda med svalkande kylgel. Det betyder att du kan träna hårt och samtidigt hålla dig sval. Efter ett rejält träningspass tar du enkelt av de löstagbara kuddarna för rengöring.

Styr med praktiska knappar

Njut av tonerna till en härlig rockklassiker eller svara på samtal när kompisen ringer. Med den användarvänliga knapparna för samtal och musik på hörlurskåpan kan du enkelt hantera dina inkommande samtal när du lyssnar på musik. Du kan även hoppa över den dåliga låten i spellistan eller avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast.

Rejält med speltid

Philips TASH402 har en batteritid på upp till 20 timmar och laddas enkelt via den medföljande USB-C-kabeln. Om du missat att ladda dina hörlurar inför resan, kan du genom en snabbladdning på endast 10 minuter, få upp till 2 timmar extra batteritid.

I förpacknigen:

 • Philips TASH402 
 • Snabbstartguide
 • USB-kabel för laddning

Titta även på

(10 st)
 • Upp till 40 timmars speltid
 • Svettsäker med IPX4-klass
 • Tvättbart huvudband och öronkuddar

1 290:-

Titta även på

(10 st)
 • Upp till 40 timmars speltid
 • Svettsäker med IPX4-klass
 • Tvättbart huvudband och öronkuddar

1 290:-

1012937 Philips Philips TASH402BK - Black TASH402BK/00 Philips TASH402 är ett par svettåliga over-ear-sporthörlurar med 40 mm akustiska neodymelement som levererar ett bra ljud med djup bas. De trådlösa hörlurarna har mjuka öronkuddar fyllda med kylgel som låter dig träna hårt samtidigt som du håller dig sval. Med upp till 20 timmar batteritid blir de sporthörlurarna från Philips ett trevligt sällskap på längre gympass, resor och under långa arbetsdagar. Den praktiska, hopvikbara designen gör att Philips TASH402 är enkla att ta med överallt. Starkt ljud i praktiskt format Med Philips akustiska neodymelement på 40 mm i  TASH402 får du ett rent och balanserat ljud med rejäl bas i en kompakt och hopvikbar design. Med de kraftfulla elementen kan du njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina over-ear-hörlurar. Den slutna baksidan ger dig även en fantastisk passiv brusreducering. Stänk- och svettåliga Ta med din musik på en härlig löptur eller lyssna på en spännade podd på en svettig powerwalk. Med Philips TASH402 stänk- och svettåliga IPX4-klassning får du ett par hörlurar med en säker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar, oavsett hur mycket du svettas eller vad vädret hittar på för bus. . Svalkande öronsnäckor De mjuka öronkuddarna på Philips over-ear-hörlurar TASH402 andas och är fyllda med svalkande kylgel. Det betyder att du kan träna hårt och samtidigt hålla dig sval. Efter ett rejält träningspass tar du enkelt av de löstagbara kuddarna för rengöring. Styr med praktiska knappar Njut av tonerna till en härlig rockklassiker eller svara på samtal när kompisen ringer. Med den användarvänliga knapparna för samtal och musik på hörlurskåpan kan du enkelt hantera dina inkommande samtal när du lyssnar på musik. Du kan även hoppa över den dåliga låten i spellistan eller avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast. Rejält med speltid Philips TASH402 har en batteritid på upp till 20 timmar och laddas enkelt via den medföljande USB-C-kabeln. Om du missat att ladda dina hörlurar inför resan, kan du genom en snabbladdning på endast 10 minuter, få upp till 2 timmar extra batteritid. I förpacknigen: Philips TASH402 SnabbstartguideUSB-kabel för laddning Sport- och träningshörlurar 2,5 2 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sport- och träningshörlurar