Bekväma trådlösa hörlurar med mikrofon

Andersson BHO 1.0 - Black

  Art.nr: 1002463
  • Upp till 10 timmar batteritid
  • Lyssna på musik trådlöst
  • Ta samtal med handsfree-funktion
  • Bekväm och portabel design
  • Hopfällbara för enkel förvaring

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Klassiska lätta, bekväma men framförallt trådlösa hörlurar i snygg design som enkelt justeras för en perfekt passform och kan ge dig underhållning i hela 10 timmar på en laddning. Du har enkla kontroller över allt som spelas upp direkt på kåpan - men även samtalshantering då du har headset-funktion med integrerad mikrofon och de stora högtalarelementen ger dig ett kraftfullt och fylligt ljud.

Bra komfort och passform

Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får du en härlig rörelsefrihet då du slipper tänka på kablar som kan komma i vägen. När du lyssnat klart för stunden viker du lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring.

Få kraftfullt ljud i upp till tio timmar

Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra dig besviken. Du får kraftfull bas samtidigt som du kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal - samt att du kan ha igång dina hörlurar i upp till 10 timmar en laddning. Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna ifall du skulle glömma av att stänga av dem och du kan fortsätta lyssna precis när du vill.

Ha full kontroll över samtal och musik

På öronkåpan hittar du knappar som du kan styra musik och samtal med. Du justerar enkelt volymen, byter ljudspår och hanterar samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng.

1002463 Andersson Andersson BHO 1.0 - Black Klassiska lätta, bekväma men framförallt trådlösa hörlurar i snygg design som enkelt justeras för en perfekt passform och kan ge dig underhållning i hela 10 timmar på en laddning. Du har enkla kontroller över allt som spelas upp direkt på kåpan - men även samtalshantering då du har headset-funktion med integrerad mikrofon och de stora högtalarelementen ger dig ett kraftfullt och fylligt ljud. Bra komfort och passform Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får du en härlig rörelsefrihet då du slipper tänka på kablar som kan komma i vägen. När du lyssnat klart för stunden viker du lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring. Få kraftfullt ljud i upp till tio timmar Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra dig besviken. Du får kraftfull bas samtidigt som du kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal - samt att du kan ha igång dina hörlurar i upp till 10 timmar en laddning. Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna ifall du skulle glömma av att stänga av dem och du kan fortsätta lyssna precis när du vill. Ha full kontroll över samtal och musik På öronkåpan hittar du knappar som du kan styra musik och samtal med. Du justerar enkelt volymen, byter ljudspår och hanterar samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng. Trådlösa hörlurar 4,4 109 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar