Trådlöst headset perfekt för träningen

Andersson BTE-300 - Black

  Art.nr: 246761
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd magnetlåsning
 • Trådlös anslutning med Bluetooth
 • Flertalet tillbehör medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BTE-300 är dina trådlösa hörlurar du gärna kommer vilja använda både till vardags som på träningen. Med låg vikt, optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning och valfritt monterade vingar säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats.

Obehindrad rörelsefrihet med upp till 4 timmar driftstid

Kabeln som återfinns på BTE-300 är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta, TV eller laptop som stödjer tekniken. Det integrerade batteriet som ger upp till fyra timmar driftstid laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln.

Utmärkt passform med flexibilitet och bra hårdvara för bra ljud

De löstagbara vingarna kan du välja att använda om du skulle vara i behov av att säkerställa att hänger med dig och på säkrast sätt håller sig på plats vid tuffare aktiviteter som vid träning. Hörlurarna är även svettåliga så du kan känna dig trygg vid ansträngande aktiviteter. 

Utrustade med en smart, magnetisk lås-funktion som gör det möjligt att hänga lurarna runt halsen när dom inte används - perfekt när du vill ta korta avbrott från musiken. Med välutvecklad hårdvara som tillåter ett brett frekvensomfång kan du lita på att du får bra klart och fylligt ljud med tydlig bas för all din underhållning.

Svara på samtal i farten

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan.

Gott om olika tillbehör

Utöver trådlösa hörlurar får du även med lite varierande tillbehör som tre olika storlekar på silikonpluggar för att hitta bästa passform, två löstagbara vingar, USB-laddkabel och en praktisk förvaringsväska.

Titta även på

(17 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd magnetlåsning

299:-

Titta även på

(17 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd magnetlåsning

299:-

246761 Andersson Andersson BTE-300 - Black BTE-300 är dina trådlösa hörlurar du gärna kommer vilja använda både till vardags som på träningen. Med låg vikt, optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning och valfritt monterade vingar säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats. Obehindrad rörelsefrihet med upp till 4 timmar driftstid Kabeln som återfinns på BTE-300 är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta, TV eller laptop som stödjer tekniken. Det integrerade batteriet som ger upp till fyra timmar driftstid laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln. Utmärkt passform med flexibilitet och bra hårdvara för bra ljud De löstagbara vingarna kan du välja att använda om du skulle vara i behov av att säkerställa att hänger med dig och på säkrast sätt håller sig på plats vid tuffare aktiviteter som vid träning. Hörlurarna är även svettåliga så du kan känna dig trygg vid ansträngande aktiviteter.  Utrustade med en smart, magnetisk lås-funktion som gör det möjligt att hänga lurarna runt halsen när dom inte används - perfekt när du vill ta korta avbrott från musiken. Med välutvecklad hårdvara som tillåter ett brett frekvensomfång kan du lita på att du får bra klart och fylligt ljud med tydlig bas för all din underhållning. Svara på samtal i farten Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan. Gott om olika tillbehör Utöver trådlösa hörlurar får du även med lite varierande tillbehör som tre olika storlekar på silikonpluggar för att hitta bästa passform, två löstagbara vingar, USB-laddkabel och en praktisk förvaringsväska. Trådlösa hörlurar 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar