Trådlösa hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll

Andersson BTP-100 - White

  Art.nr: 1008764
 • Upp till 3 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Platt och trasselfri kabel
 • Trådlös anslutning med Bluetooth
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med BTP-100 får du ett par svettåliga trådlösa hörlurar som passar lika bra till det vardagliga livet som till träningen. Kontrollera enkelt och smidigt din musik och dina samtal med den inbyggda fjärrkontrollen. Den ergonomiska designen gör att hörlurarna ligger bekvämt i öronen.

Andersson BTP-100 svettåliga trådlösa hörlurar

Rörelsefrihet med bra driftstid

Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till tre timmar batteritid och laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln när det är dags.

Ergonomisk design

Hörlurarna BTP-100 är utformade med en ergonomisk design för att ge bästa passformen i ditt öra. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag. 

Svara på samtal med fjärrkontroll

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal.

Titta även på

(132 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

299:-

Titta även på

(132 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

299:-

1008764 Andersson Andersson BTP-100 - White Med BTP-100 får du ett par svettåliga trådlösa hörlurar som passar lika bra till det vardagliga livet som till träningen. Kontrollera enkelt och smidigt din musik och dina samtal med den inbyggda fjärrkontrollen. Den ergonomiska designen gör att hörlurarna ligger bekvämt i öronen. Rörelsefrihet med bra driftstid Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till tre timmar batteritid och laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln när det är dags. Ergonomisk design Hörlurarna BTP-100 är utformade med en ergonomisk design för att ge bästa passformen i ditt öra. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag.  Svara på samtal med fjärrkontroll Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal. Trådlösa hörlurar 4,1 8 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar