Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Solglasögon. Med ett soundtrack.

Bose Frames Alto S/M

  Art.nr: 1013775
 • Solglasögon med musik
 • Fylligt, omslutande ljud
 • Open-ear-ljud
 • Två klassiska stilar
 • Mikrofon för samtal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det här är Bose Frames, de första solglasögonen med Bluetooth®-ljud från Bose. Miniatyrelektronik från Bose är gömd i skalmarna. De ger dig ett klart och fylligt ljud samtidigt som personerna runt omkring dig nästan inte hör något alls. Du får en revolutionerande ljudupplevelse utan att ha något i eller över öronen så att du kan interagera med världen runt omkring dig – samtidigt som du diskret lyssnar på musik. Välj mellan två tidlösa stilar gjorda av förstklassiga material och med exklusiva detaljer som guldpläterade gångjärn. Alto har en klassisk stil med raka former och finns i storlekarna S/M och M/L medan Rondo har mer runda glas och en one-size S/M-storlek. Bose Frames har en smidig, integrerad mikrofon så att du kan besvara samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent. Blockerar upp till 99 % av UVA/UVB-strålarna. Och med dem kan du enkelt ansluta till Bluetooth®. Dessutom är installationen busenkel. Ta dem bara på dig. Sätt på dem. Och Bose Connect-appen hjälper dig med resten. Den förbättrar dina Bose Frames med tiden genom att lägga till nya funktioner via kostnadsfria programuppdateringar som Bose AR* – världens första plattform för ljudförstärkt verklighet som ger en helt ny och otrolig ljudupplevelse. Alla Bose Frames-par är Bose AR-aktiverade och låses upp genom en enkel programuppdatering.

Bose Frames Alto solglasögon med ljud

Produktfunktioner

 • Solglasögon med Bose-ljud. 
 •  Miniatyrelektronik från Bose ger ett fylligt ljud som omger dig medan andra knappt hör någonting. 
 • Ha koll på vad som händer runt omkring dig samtidigt som du lyssnar på musik med en revolutionerande design och open-ear-ljud. 
 • Välj mellan två klassiska stilar gjorda av förstklassiga material och med exklusiva detaljer som guldpläterade gångjärn. 
 • Alto har en klassisk stil med raka former och finns i storlekarna S/M och M/L medan Rondo har mer runda glas och en one-size S/M-storlek. 
 • Ring och besvara samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent med den smidiga, integrerade mikrofonen. 
 • Blockera upp till 99 % av UVA/UVB-strålarna med jämnt färgade glas. 
 • Håll dig uppkopplad och trådlös med Bluetooth®-anslutning. 
 • Med Bose Connect-appen är installationen enkel. 
 • Du kan göra egna personliga inställningar och har tillgång till framtida uppdateringar.
 • Bose AR*-aktiverad – den första plattformen för förstärkt verklighet i sitt slag.
 • Ett skyddande fodral, mikrofiberpåse och en magnetisk laddningskabel ingår. 
 • Gör dina Bose Frames personliga med utbytbara glas.

*Bose AR-tillgänglighet och -funktionalitet varierar.

1013775 1013775 Bose Bose Frames Alto S/M 840668-0100 Det här är Bose Frames, de första solglasögonen med Bluetooth®-ljud från Bose. Miniatyrelektronik från Bose är gömd i skalmarna. De ger dig ett klart och fylligt ljud samtidigt som personerna runt omkring dig nästan inte hör något alls. Du får en revolutionerande ljudupplevelse utan att ha något i eller över öronen så att du kan interagera med världen runt omkring dig – samtidigt som du diskret lyssnar på musik. Välj mellan två tidlösa stilar gjorda av förstklassiga material och med exklusiva detaljer som guldpläterade gångjärn. Alto har en klassisk stil med raka former och finns i storlekarna S/M och M/L medan Rondo har mer runda glas och en one-size S/M-storlek. Bose Frames har en smidig, integrerad mikrofon så att du kan besvara samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent. Blockerar upp till 99 % av UVA/UVB-strålarna. Och med dem kan du enkelt ansluta till Bluetooth®. Dessutom är installationen busenkel. Ta dem bara på dig. Sätt på dem. Och Bose Connect-appen hjälper dig med resten. Den förbättrar dina Bose Frames med tiden genom att lägga till nya funktioner via kostnadsfria programuppdateringar som Bose AR* – världens första plattform för ljudförstärkt verklighet som ger en helt ny och otrolig ljudupplevelse. Alla Bose Frames-par är Bose AR-aktiverade och låses upp genom en enkel programuppdatering.ProduktfunktionerSolglasögon med Bose-ljud.  Miniatyrelektronik från Bose ger ett fylligt ljud som omger dig medan andra knappt hör någonting. Ha koll på vad som händer runt omkring dig samtidigt som du lyssnar på musik med en revolutionerande design och open-ear-ljud. Välj mellan två klassiska stilar gjorda av förstklassiga material och med exklusiva detaljer som guldpläterade gångjärn. Alto har en klassisk stil med raka former och finns i storlekarna S/M och M/L medan Rondo har mer runda glas och en one-size S/M-storlek. Ring och besvara samtal och ha tillgång till Siri eller Google Assistent med den smidiga, integrerade mikrofonen. Blockera upp till 99 % av UVA/UVB-strålarna med jämnt färgade glas. Håll dig uppkopplad och trådlös med Bluetooth®-anslutning. Med Bose Connect-appen är installationen enkel. Du kan göra egna personliga inställningar och har tillgång till framtida uppdateringar.Bose AR*-aktiverad – den första plattformen för förstärkt verklighet i sitt slag.Ett skyddande fodral, mikrofiberpåse och en magnetisk laddningskabel ingår. Gör dina Bose Frames personliga med utbytbara glas.*Bose AR-tillgänglighet och -funktionalitet varierar. Trådlösa hörlurar 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar