Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med trendig design och lätt känsla

Jabra Move Style Edition - Titanium Black

  Art.nr: 1007358
  • Inbyggd mikrofon och kontroll
  • Upp till 14 timmar batteritid
  • Naturlig och klar ljudåtergivning
  • Strömma musik via Bluetooth
  • Går även ansluta med kabel
Färg: Svart

599:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Move Style Edition tar klassiska hörlurar i ny tappning med uppdaterad design och utmärkta specifikationer. Denna uppdaterade modell med med 40 mm drivenheter ger dig en grym ljudåtergivning och en lång batteritid som ger dig speltid på upp till 14 timmar på en laddning. Trendig design med lätt känsla låter dig obehindrat använda dina hörlurar när du vill.

Enkel anslutning med Bluetooth eller kabel

Du ansluter hörlurarna trådlöst till exempelvis din smartphone och får upp till 10 meters räckvidd och trådlös rörelsefrihet. Du parar enkelt ihop dina enheter genom en enkel knapptryckning och du är redo för både underhållning och samtal.

Du får trots trådlösheten även möjlighet att ansluta dina hörlurar med kabel om du vill då det finns en 3,5 mm anslutning och en 120 cm lång kabel medföljer till just detta.

Mikrofon och kontrollknappar

Hörlurarna har en inbyggd mikrofon för mobilsamtal och på hörlurskåporna sitter knappar som ger dig full kontroll över ditt musiklyssnande och dina samtal. 

Volymknapparna låter dig styra musikens volym men också hoppa mellan låtarna. Med multifunktionsknappen kan du svara och avsluta telefonsamtal och med ett dubbeltryck fungerar den som en återuppringnings-knapp.

Bra batteri- och standby-tid

Jabra Move Style Edition låter dig ta del av all din underhållning i upp till 14 timmar på en laddning och du kan med stor sannolikhet använda dina nya hörlurar i flera dagar utan att behöva tänka på laddning.

Passningstiden på hörlurarna når upp till 12 dagar så du behöver inte tänka på att ladda dem mer än då och då med den medföljande kabeln.

Medföljer i förpackningen

  • Jabra Move Style Edition trådlösa hörlurar
  • USB-MicroUSB laddningskabel (100 cm)
  • 3,5 mm AUX-ljudkabel (120cm)
  • Snabbstartsguide och garantiinformation