Favorit

Trådlösa hörlurar med mikrofon och bra ljud

JBL T110 BT - Black

  Art.nr: 248576
  • Upp till 6 timmars batteritid
  • Ta samtal med inbyggd handsfree
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Olika örontoppar medföljer
  • Inbyggd magnetlåsning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL T110BT är dina lätta Bluetooth-anslutna trådlösa hörlurar i kombination med handsfree som tillåter musik med bra ljudbild och smidig samtalshantering. Du får utmärkt batteritid med förhållandevis snabb laddning utan större batteripack, trasselfri kabel och inbyggda magneter för lättare hantering men inte minst - kraftfullt JBL-ljud med djup bas.

Lätt lösning som varar i timmar 

Du får snabb och lätt med dig dina hörlurar när du är på språng och slipper långa trassliga kablar då den enda kabeln är den som sammankopplar de två in-ear-hörlurarna. Du slipper ett större batteri då det som finns är i motsvarande storlek till kontrollen på motsatt sida för jämn balans och trivsam känsla. Batteriet laddas snabbt upp på bara två timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln och ger dig underhållning i upp till sex timmar med härlig rörelsefrihet i vardagen eller på träningen. Det medföljer även örontoppar i tre olika storlekar så du kan hitta en perfekt passform för just dig.

Utöver kort och trasselfri kabel och grym batteritid har hörlurarna även inbyggda magneter som låter dem låsa i varandra när de inte används och du kan vara säker på att de håller sig på sin plats runt din nacke - redo att snabbt användas igen.

Svara på samtal i farten med integrerad headset-funktion

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du önskar byta spår i spellistan. Samtliga funktioner kompatibla med både Android- och iOS-enheter men du kan även använda dina T110BT ihop med exempelvis en kompatibel laptop i hemmet.

248576 JBL JBL T110 BT - Black JBLT110BTBLK JBL T110BT är dina lätta Bluetooth-anslutna trådlösa hörlurar i kombination med handsfree som tillåter musik med bra ljudbild och smidig samtalshantering. Du får utmärkt batteritid med förhållandevis snabb laddning utan större batteripack, trasselfri kabel och inbyggda magneter för lättare hantering men inte minst - kraftfullt JBL-ljud med djup bas. Lätt lösning som varar i timmar  Du får snabb och lätt med dig dina hörlurar när du är på språng och slipper långa trassliga kablar då den enda kabeln är den som sammankopplar de två in-ear-hörlurarna. Du slipper ett större batteri då det som finns är i motsvarande storlek till kontrollen på motsatt sida för jämn balans och trivsam känsla. Batteriet laddas snabbt upp på bara två timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln och ger dig underhållning i upp till sex timmar med härlig rörelsefrihet i vardagen eller på träningen. Det medföljer även örontoppar i tre olika storlekar så du kan hitta en perfekt passform för just dig. Utöver kort och trasselfri kabel och grym batteritid har hörlurarna även inbyggda magneter som låter dem låsa i varandra när de inte används och du kan vara säker på att de håller sig på sin plats runt din nacke - redo att snabbt användas igen. Svara på samtal i farten med integrerad headset-funktion Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du önskar byta spår i spellistan. Samtliga funktioner kompatibla med både Android- och iOS-enheter men du kan även använda dina T110BT ihop med exempelvis en kompatibel laptop i hemmet. Trådlösa hörlurar 2,8 132 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar