Trådlösa hörlurar med Pure Bass-ljud och inbyggd handsfree

JBL T205 BT - Silver

  Art.nr: 1004260
  • JBL Pure Bass-ljud
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Upp till 6 timmars batteritid
  • Ta samtal med inbyggd handsfree
  • Vikt 16,5 gram

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL TUNE 205BT är trådlösa hörlurar med JBL Pure Bass-ljud inbyggt för att få det mesta ut ur musiken man lyssnar på. Tack vare batteritiden på 6 timmar kan du strömma musik och styra handsfree-samtal utan problem. Under det lyxiga höljet ger ett par 12,5 mm stora element basen det rätta trycket, medan de mjuka, ergonomiskt utformade öronsnäckorna garanterar att du får sköna ljudupplevelser i många timmar. 

Dessutom kan du tack vare fjärrkontrollen med en knapp styra både musikspelning och svara i telefon med den inbyggda mikrofonen. Allt detta gör JBL 205BT till din dagliga följeslagare på jobbet, hemma och på resande fot.

Lätt lösning som varar i timmar 

Du får snabb och lätt med dig dina hörlurar när du är på språng och slipper långa trassliga kablar då den enda kabeln är den som sammankopplar de två in-ear-hörlurarna. Du slipper ett större batteri då det som finns är i motsvarande storlek till kontrollen på motsatt sida för jämn balans och trivsam känsla. Batteriet laddas snabbt upp på bara två timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln och ger dig underhållning i upp till sex timmar med härlig rörelsefrihet i vardagen eller på träningen.

Svara på samtal i farten med integrerad headset-funktion

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du önskar byta spår i spellistan. Samtliga funktioner kompatibla med både Android- och iOS-enheter.

1004260 JBL JBL T205 BT - Silver JBLT205BTSIL JBL TUNE 205BT är trådlösa hörlurar med JBL Pure Bass-ljud inbyggt för att få det mesta ut ur musiken man lyssnar på. Tack vare batteritiden på 6 timmar kan du strömma musik och styra handsfree-samtal utan problem. Under det lyxiga höljet ger ett par 12,5 mm stora element basen det rätta trycket, medan de mjuka, ergonomiskt utformade öronsnäckorna garanterar att du får sköna ljudupplevelser i många timmar.  Dessutom kan du tack vare fjärrkontrollen med en knapp styra både musikspelning och svara i telefon med den inbyggda mikrofonen. Allt detta gör JBL 205BT till din dagliga följeslagare på jobbet, hemma och på resande fot. Lätt lösning som varar i timmar  Du får snabb och lätt med dig dina hörlurar när du är på språng och slipper långa trassliga kablar då den enda kabeln är den som sammankopplar de två in-ear-hörlurarna. Du slipper ett större batteri då det som finns är i motsvarande storlek till kontrollen på motsatt sida för jämn balans och trivsam känsla. Batteriet laddas snabbt upp på bara två timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln och ger dig underhållning i upp till sex timmar med härlig rörelsefrihet i vardagen eller på träningen. Svara på samtal i farten med integrerad headset-funktion Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du önskar byta spår i spellistan. Samtliga funktioner kompatibla med både Android- och iOS-enheter. Trådlösa hörlurar 3,4 123 390 SEK 390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar