Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med kraftfullt ljud och grym komfort

JBL T460 BT - Black

  Art.nr: 1004261
  • JBL Pure Bass-ljud
  • Musik- och samtalskontroller
  • Vinklingsbara öronkåpor
  • Bluetooth 4.0
  • Frekvensomfång på 20 hz - 20 kHz

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL T460BT är hopfällbara, lätta, bekväma och kompakta. Under huven sitter ett par högtalarelement på 32 mm som ger en rejäl bas och tack vare den kraftfulla JBL Pure Bass-ljudet kommer det kännas som en konsert varje gång man lyssnar på musik. Med hörlurarna från JBL får du upp till 11 timmars oavbruten ljuduppspelning på en enda laddning.

JBL Pure Bass-ljud 

I över 70 år har JBL konstruerat och förfinat det imponerande ljudet som återfinns på stora arenor runt om i världen. Dessa hörlurar återskapar samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull. T460BT har försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud.

Enkla kontroller och lång batteritid

Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar.

Bekväma och praktiska hörlurar

Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet.

1004261 1004261 JBL JBL T460 BT - Black JBLT460BTBLK JBL T460BT är hopfällbara, lätta, bekväma och kompakta. Under huven sitter ett par högtalarelement på 32 mm som ger en rejäl bas och tack vare den kraftfulla JBL Pure Bass-ljudet kommer det kännas som en konsert varje gång man lyssnar på musik. Med hörlurarna från JBL får du upp till 11 timmars oavbruten ljuduppspelning på en enda laddning. JBL Pure Bass-ljud  I över 70 år har JBL konstruerat och förfinat det imponerande ljudet som återfinns på stora arenor runt om i världen. Dessa hörlurar återskapar samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull. T460BT har försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud. Enkla kontroller och lång batteritid Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar. Bekväma och praktiska hörlurar Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet. Trådlösa hörlurar 3,9 210 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar