Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med bra speltid och mikrofon

Limited Label BT-50 - White

  Art.nr: 1007146
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Platt och trasselfri kabel
 • Knappar för kontroll av musik och samtal
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BT-50 är dina trådlösa hörlurar som du kommer vilja använda lika väl till vardags som på promenaden. Med låg vikt och optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats. Den ergonomiska designen gör hörlurarna behagliga att använda.

Obehindrad rörelsefrihet med upp till 4 timmar driftstid

Kabeln som återfinns på BT-50 är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Oavsett om du pendlar, promenerar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- och Android-smartphone eller annat enhet som stödjer tekniken. Det integrerade batteriet som ger upp till fyra timmar driftstid laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln.

Svara på samtal i farten

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan.

Titta även på

(7 st)
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Platt och trasselfri kabel

79:-

Titta även på

(7 st)
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Platt och trasselfri kabel

79:-

1007146 Limited Label Limited Label BT-50 - White BT-50 är dina trådlösa hörlurar som du kommer vilja använda lika väl till vardags som på promenaden. Med låg vikt och optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats. Den ergonomiska designen gör hörlurarna behagliga att använda. Obehindrad rörelsefrihet med upp till 4 timmar driftstid Kabeln som återfinns på BT-50 är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Oavsett om du pendlar, promenerar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- och Android-smartphone eller annat enhet som stödjer tekniken. Det integrerade batteriet som ger upp till fyra timmar driftstid laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln. Svara på samtal i farten Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan. Trådlösa hörlurar 3,2 17 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar