Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med bra speltid och trasselfri kabel

Limited Label BT-60 - White

  Art.nr: 1008767
  • Upp till 4 timmars batteritid
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Platt och trasselfri kabel
  • Trådlös anslutning med Bluetooth 4.2
  • Max 2 per kund
Färg: Vit
Roséguld

59:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Limited Label BT-60 är ett par mångsidiga trådlösa hörlurar som du kan använda lika väl till vardagen som till på promenaden. Med sin låga vikt och optimala rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats. Den ergonomiska designen gör hörlurarna behagliga att använda.

Andersson BT-60 trådlösa hörlurar

Obehindrad rörelsefrihet med upp till 4 timmar driftstid

Kabeln som återfinns på Limited Label BT-60 är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke. Du slipper med andra ord långa kablar som hänger längs kroppen vilket gör att du kan röra dig obehindrat. Oavsett om du pendlar, promenerar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- och Android-smartphone eller annan enhet som stödjer tekniken. Det integrerade batteriet ger dig upp till fyra timmars lyssning av musik och vid behov laddar du enkelt upp hörlurarna med den medföljande USB-kabeln.

Trådlösa hörlurar från Andersson

Svara på samtal i farten

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera samtal mitt i farten. Du har kan även ta kontrollen över din musik och justera volymen eller byta spår i spellistan utan att behöva plocka upp din telefon.