Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa Marshall Major III BT med lång batteritid

Marshall Major III BT - Black

  Art.nr: 1003135
  • Knapp för styrning av musik och samtal
  • Förstklassig ljudöverföring med Bluetooth aptX
  • 3,5 mm AUX-anslutning på ena kåpan
  • Löstagbar och tålig spiralkabel
  • Hopvikbar design
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Major III BT tar serien av trådlösa hörlurar till nästa nivå med nya inslag i design och komfort samt bibehållet karaktäristiskt utseende samt trivsamma ljudbild. Du får en sammanlagd trådlös speltid på 30 timmar samt Bluetooth aptX som ger stöd för högupplöst ljud i hörlurar du vill använda hela dagen.

-"Marshall Major 3 har fått små men viktiga uppdateringar"

-"Den stora nyheten är de dynamiska 40 millimeters-elementen som har optimerats och trimmats för bättre ljudkvalitet. Här finns precis som tidigare ordentligt med volymresurser liksom en blytung bas med stor närvaro. De största märkbara förbättringarna gäller diskanten och det övre mellanregistret som är betydligt klarare och detaljerat än tidigare."

Ta del av hela recensionen hos M3 genom att klicka på länken här om ni vill läsa mer.

Få klart och kraftfullt ljud med trådlös överföring i 30 timmar

Inuti dina nya hörlurar finns dynamiska drivelement på 40 mm som inte bara ger fyllig basåtergivning, men även en utmärkt balans och klarhet i mellanregister och diskant. Med stöd för Bluetooth aptX möjliggörs en högre bitrate som inte bara optimerar trådlös överföring av högupplöst ljud, utan ger även perfekt synkronisering mellan ljud och bild om du ser på film eller serier. Räckvidden på tio meter ger bra signalstyrka med din smartphone i fickan och ger trivsam rörelsefrihet i hemmet. Du får över 30 timmar speltid och på bara 3 timmar laddar du dessa till sin fulla kapacitet.

Skulle batteriet som kan ge 30 timmar trådlös uppspelning mot förmodan ta slut kan du även använda dina hörlurar med den medföljande spiralformade och gummibeklädda 3,5 mm AUX-kabeln som du ansluter i den högra hörluren och direkt till ljudkällan. Vill du dela med dig av underhållningen kan du även i samma anslutning koppla in ytterligare ett par hörlurar.

Full kontroll över samtal och underhållning

Den guldfärgade knappen på vänster kåpa är din fjärrkontroll som ger dig övergripande kontroll. Hantera samtal när du är ansluten till din smartphone då du kan svara, avsluta samt avvisa samtalen i din telefon. Lyssnar du exempelvis på musik eller bra poddar kan du starta, pausa eller välja spår sporadiskt i spellistan. Allt genom hantering av en enda knapp som alltid är lika lättillgänglig.

Utvecklad design och komfort

Ett huvudband utformat för utmärkt passform och skönare öronkuddar i ny utformning med en elegantare känsla gör dina nya hörlurar snygga och trivsamma att använda i timmar. Nättare känsla med fritt roterande 3D-leder som smälter in ytterligare och du har kvar samma vikbara konstruktion som gör dem lättare att få med dig i både väskan eller att förvara i hemmet.