Tuffa och trådlösa in-ear-hörlurar

Marshall Minor II Bluetooth - Black

  Art.nr: 1004820
 • Högkvalitativ ljudåtergivning
 • Specialjusterade 14,2 mm drivelement
 • Kontroll samt mikrofon för styrning av musik och mobilsamtal
 • Magnetlås med paus-funktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Marshall Minor II Bluetooth får du trådlösa in-ear-hörlurar med aptX-teknik som ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst. 14,2 mm drivelement sammanflätat med en ergonomisk passform ger dig kraftfullt och välbalanserat ljud ur bekväma hörlurar i hela 12 timmar på en laddning med en lagom mängd av ljudisolering från din omgivning.

Smidig och slitstark design

Du får ett par slimmade hörlurar som trots allt har Marshalls ikoniska designdrag med mässingsdetaljer och logotyp. Förövrigt oerhört smidiga och kompakta med en låg vikt på 22.5 gram bär du dem omärkbart och du tar med din favoritunderhållning med utmärkt rörelsefrihet. 

En yta av gummi ger en yta som lättare håller sig på plats och fjärrkontrollen på på kabeln låter dig enkelt ta kontroll över både musik och samtal när du är sammankopplad med din smartphone. "Ear-fit-systemet" och dess unika design låter dig använda kabeln som en justerbar loop för att du skall hitta den bästa passformen för just dig, utan att behöva växla mellan olika fasta tillbehör.

När du för stunden är färdig med användningen kan du enkelt använda dess magnetlåsning. Du för snäckorna tillsammans och musiken pausas automatiskt och hörlurarna går in i ett lågenergiläge för att sedan stängas av helt efter att ha varit inaktiva i 6 timmar.

Ett ljud att längta efter

Minor II Bluetooth är hörlurarna du kontinuerligt ser fram emot att få använda gång på gång. Med dess specialjusterade 14,2 mm drivelement levereras ett välbalanserat ljud med mycket kraft i alla nivåer där du får ren diskant, tydligt mellanregister samt trivsam bas och där du står i centrum för en unik ljudupplevelse.

Med stöd för aptX-teknik har du möjlighet att få högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth utan att känna att du offrar ljudkvalitet för bekvämligheten av trådlös frihet. Ljudet blir perfekt synkroniserat till det du spelar upp och gör sig utmärkt till film och serier samtidigt som Bluetooth 5.0 även möjliggör en räckvidd på upp till 9 meter.

Utmärkt batteritid och snabbladdning

På bara två timmar laddas Minor II Bluetooth till dess fulla kapacitet där du kan lyssna på din favoritunderhållning i hela 12 timmar innan påfyllning. Skulle du vara på språng kan du känna dig trygg i snabbladdningen där du får två timmar speltid på låga 20 minuters laddning.

Titta även på

(18 st)
 • Upp till 30 timmars speltid
 • Grym ljudkvalitet med Blueooth aptX
 • Smart, ergonomisk design

1 590:-

Titta även på

(18 st)
 • Upp till 30 timmars speltid
 • Grym ljudkvalitet med Blueooth aptX
 • Smart, ergonomisk design

1 590:-

1004820 Marshall Marshall Minor II Bluetooth - Black 4092259 Med Marshall Minor II Bluetooth får du trådlösa in-ear-hörlurar med aptX-teknik som ger högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst. 14,2 mm drivelement sammanflätat med en ergonomisk passform ger dig kraftfullt och välbalanserat ljud ur bekväma hörlurar i hela 12 timmar på en laddning med en lagom mängd av ljudisolering från din omgivning. Smidig och slitstark design Du får ett par slimmade hörlurar som trots allt har Marshalls ikoniska designdrag med mässingsdetaljer och logotyp. Förövrigt oerhört smidiga och kompakta med en låg vikt på 22.5 gram bär du dem omärkbart och du tar med din favoritunderhållning med utmärkt rörelsefrihet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> En yta av gummi ger en yta som lättare håller sig på plats och fjärrkontrollen på på kabeln låter dig enkelt ta kontroll över både musik och samtal när du är sammankopplad med din smartphone. "Ear-fit-systemet" och dess unika design låter dig använda kabeln som en justerbar loop för att du skall hitta den bästa passformen för just dig, utan att behöva växla mellan olika fasta tillbehör. När du för stunden är färdig med användningen kan du enkelt använda dess magnetlåsning. Du för snäckorna tillsammans och musiken pausas automatiskt och hörlurarna går in i ett lågenergiläge för att sedan stängas av helt efter att ha varit inaktiva i 6 timmar. Ett ljud att längta efter Minor II Bluetooth är hörlurarna du kontinuerligt ser fram emot att få använda gång på gång. Med dess specialjusterade 14,2 mm drivelement levereras ett välbalanserat ljud med mycket kraft i alla nivåer där du får ren diskant, tydligt mellanregister samt trivsam bas och där du står i centrum för en unik ljudupplevelse. Med stöd för aptX-teknik har du möjlighet att få högkvalitativ ljudöverföring även trådlöst genom Bluetooth utan att känna att du offrar ljudkvalitet för bekvämligheten av trådlös frihet. Ljudet blir perfekt synkroniserat till det du spelar upp och gör sig utmärkt till film och serier samtidigt som Bluetooth 5.0 även möjliggör en räckvidd på upp till 9 meter. Utmärkt batteritid och snabbladdning På bara två timmar laddas Minor II Bluetooth till dess fulla kapacitet där du kan lyssna på din favoritunderhållning i hela 12 timmar innan påfyllning. Skulle du vara på språng kan du känna dig trygg i snabbladdningen där du får två timmar speltid på låga 20 minuters laddning. Trådlösa hörlurar 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar