Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med upp till 30 timmar batteritid

Urbanears Plattan II Wireless - Black 3.0

  Art.nr: 1006203
  • Inbyggd mikrofon och kontroll
  • Anslut andra hörlurar med ZoundPlug
  • Naturlig och klar ljudåtergivning
  • Strömma musik via Bluetooth
  • Hopfällbar design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Plattan II Wireless får du en trådlös frihet med ett bra ljud. Bekväma on-ear-hörlurar med ergonomisk och flexibel passform med lång driftstid du trivsamt använder i dagar utan laddning emellan. Innovativ kontroll över musik och samtal med integrerad spak och mikrofon för headset-funktion.

Årets Bästa 2018 - 2019

-"Urbanears gör en sak och de gör den bra. Nämligen att producera hörlurar som ser väldigt bra ut och som låter bättre än de kostar. Med sitt andra försök inom trådlösa lurar har de lärt sig av misstagen".
Mer information hittar ni här.

Rekommenderade av Ljud & Bild

-"Plattan 2 Wireless är mer praktiska att använda, känns bekväma på huvudet, har fantastisk batteritid och de finesser man behöver. Dessutom fungerar de bra med de flesta typer av musik. Det är faktiskt svårt att hitta något som låter lika bra till priset."
Hela testet finns här.

Förbättrad ljudbild och utmärkt batteritid

Plattan 2 Wireless har designats för att skapa ett naturligare ljud med bredare frekvensomfång. Du får klarare återgivning och en mer uppslukande upplevelse. Med trådlös anslutning får du sömlöst lyssnande på musik, ljudböcker eller bra poddar i 30 timmar på en laddning och du kan med stor sannolikhet använda dina nya hörlurar i flera dagar utan att behöva tänka på laddning.

Du ansluter enkelt till ljudkällan med Bluetooth och får en räckvidd på tio meter så du vet att du garanterat har bra anslutning när du är på språng med din smartphone i fickan men även rörelsefrihet i hemmet utan den och du är alltid tillgänglig för inkommande samtal - när du vill.

Enkla kontroller med innovativ teknik

På den högra öronkåpan hittar du en dedikerat spak som låter dig enkelt justera volymen, byter ljudspår och hanterar samtal när du har dina hörlurar ansluta till din Android- eller iOS-smartphone - allt med telefonen kvar i fickan och är en perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på resande fot. Vill du dela med dig av din underhållning finns även möjlighet att med Urbanears ZoundPlug-teknik ansluta ytterligare hörlurar i den vänstra kåpan med 3,5 mm AUX-kabel för delad glädje.

1006203 1006203 Urbanears Urbanears Plattan II Wireless - Black 3.0 1002580 Med Plattan II Wireless får du en trådlös frihet med ett bra ljud. Bekväma on-ear-hörlurar med ergonomisk och flexibel passform med lång driftstid du trivsamt använder i dagar utan laddning emellan. Innovativ kontroll över musik och samtal med integrerad spak och mikrofon för headset-funktion. Årets Bästa 2018 - 2019 -"Urbanears gör en sak och de gör den bra. Nämligen att producera hörlurar som ser väldigt bra ut och som låter bättre än de kostar. Med sitt andra försök inom trådlösa lurar har de lärt sig av misstagen".Mer information hittar ni här. Rekommenderade av Ljud & Bild -"Plattan 2 Wireless är mer praktiska att använda, känns bekväma på huvudet, har fantastisk batteritid och de finesser man behöver. Dessutom fungerar de bra med de flesta typer av musik. Det är faktiskt svårt att hitta något som låter lika bra till priset."Hela testet finns här. Förbättrad ljudbild och utmärkt batteritid Plattan 2 Wireless har designats för att skapa ett naturligare ljud med bredare frekvensomfång. Du får klarare återgivning och en mer uppslukande upplevelse. Med trådlös anslutning får du sömlöst lyssnande på musik, ljudböcker eller bra poddar i 30 timmar på en laddning och du kan med stor sannolikhet använda dina nya hörlurar i flera dagar utan att behöva tänka på laddning. Du ansluter enkelt till ljudkällan med Bluetooth och får en räckvidd på tio meter så du vet att du garanterat har bra anslutning när du är på språng med din smartphone i fickan men även rörelsefrihet i hemmet utan den och du är alltid tillgänglig för inkommande samtal - när du vill. Enkla kontroller med innovativ teknik På den högra öronkåpan hittar du en dedikerat spak som låter dig enkelt justera volymen, byter ljudspår och hanterar samtal när du har dina hörlurar ansluta till din Android- eller iOS-smartphone - allt med telefonen kvar i fickan och är en perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på resande fot. Vill du dela med dig av din underhållning finns även möjlighet att med Urbanears ZoundPlug-teknik ansluta ytterligare hörlurar i den vänstra kåpan med 3,5 mm AUX-kabel för delad glädje. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Trådlösa hörlurar 3,8 29 490 SEK 490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar