Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma och lätta true wireless-lurar

1More PistonBuds - Black

  Art.nr: 1017481
  • Touch-kontroller direkt på lurarna
  • Röstförstärkande mikrofoner
  • Ergonomisk passform
  • Väger så lite som 4,2 gram
  • IPX4-klassade
Färg/Variant: Svart

390:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

1More PistonBuds - Black
Bekväma och lätta true wireless-lurar
1More PistonBuds - Black

390:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 589:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

1More PistonBuds - Black
Bekväma och lätta true wireless-lurar
1More PistonBuds - Black

390:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med 1MORE's true wireless-hörlurar PistonBuds är det bekvämt att lyssna på musik! De trådlösa hörlurarna är lättare än ett A4-papper och sitter bekvämt i örat utan att skava. De ger dig en musikupplevelse fylld av detaljer och förstärker din röst under samtal, så du behöver inte bekymra dig för att inte höras när du är på språng. Njut av 3,5 timmars lyssnande, och förläng det sedan upp till 20 timmar.

Prisade hörlurar

"1More PistonBuds er blant de aller billigste helt trådløse øreproppene på markedet, og til så lite som 330 kroner kan du få ørepropper som matcher mange konkurrenter til mange ganger prisen både på lyd, samtalekvalitet og passform. De spiller basstungt og engasjerende, selv om litt mer luft i lydbildet hadde løftet opplevelsen enda noen hakk."

Läs hela testet här.

"Här finns det inte myck­et mer att säga än full pott! Vi tror fak­tiskt inte du kom­mer att få ett par lurar som låter bät­tre just nu för 399:-. Det finns lite att job­ba på med funk­tion­er och bat­teri, men då får vi räk­na med högre pris. Det skulle vi gär­na se men då som en store­bror och att dessa finns kvar i sortimentet."

Läs hela testet här.

1MORE PistonBuds, en man och en kvinna med varsin uppsättning hörlurar i öronen.

Bekväma, länge

Tack vare hörlurarnas exceptionellt låga vikt och ergonomiska utformning kan du använda dem länge utan att egentligen märka av dem. Musiken får stå i fokus oavsett vad du gör, utan störande skav eller tryck i örat. 

Detaljrikt ljud och förstärkande mikrofoner

PistonBuds bjuder på ett detaljrikt ljud, med klara diskanter, mjuka mellanpartier och en djup bas. Behöver du ta ett samtal mitt i en sorlande folksamling? Inga problem. PistonBuds mikrofoner förstärker din röst och bär den igenom eventuella störande jud. 

För en aktiv livsstil

De medföljande öronpropparna i olika storlekar ger dig den passform du behöver för att till fullo kunna njuta av ditt musiklyssnande, utan oro för att lurarna ska trilla ur på gymmet, promenaden eller löpturen. De är dessutom IPX4-klassade, och står emot både svett och regn. 

1 MORE PistonBuds, används av en man på en träningscykel.