Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar för sport med pulsmätare

Amazfit Powerbuds - Dynamic Black

  Art.nr: 1013095
 • Upp till 24 h batteritid med fodral
 • Vatten- och dammresistent enligt IP55
 • Magnetiska, avtagbara öronbyglar
 • Samtal med brusreducering
 • Inbyggd pulsmätare med PPG-Sensor

Kombinera med

Amazfit Powerbuds - Dynamic Black
True Wireless-hörlurar för sport med pulsmätare

790:-


 • Pris: 889:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Amazfit Powerbuds - Dynamic Black
True Wireless-hörlurar för sport med pulsmätare

790:-


 • Pris: 889:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ha koll på pulsen genom dina True Wireless-hörlurar. Amazfit Powerbuds är ett par vatten- och dammresistenta True Wireless-sporthörlurar med inbyggd pulsmätare. Pulsmätaren ger dig kontroll och hjälper dig att maxa din träning. De avtagbara, magnetiska öronbyglarna ser till att öronsnäckorna sitter på plats, även under riktigt tung och utmanande träning. Med en batteritid på upp till 24 timmar tillsammans med laddningsfodralet blir det aldrig en lugn stund.

Skyddade mot vatten och damm

Ta med din musik på en regnig löptur eller lyssna på en spännade podd på en regnig powerwalk. Med Amazfit Powerbuds vatten- och dammresistenta IP55-klassning får du ett par hörlurar med en säker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar, oavsett hur mycket du svettas eller vad vädret hittar på för bus. 

Amazfit Powerbuds True Wireless-sporthörlurar med pulsmätare

Inbyggd pulsmätare

Med den inbyggda pulsmätaren i Amazfit Powerbuds kan du ta din träning till nästa nivå. En PPG-sensor i öronsnäckan registrerad din puls med precision och är kompatibel med olika fitnessappar. Med kontroll på din puls vet du när du ska träna hårdare och när du ska vila för att få bästa möjliga resultat av ditt träningspass.

Amazfit Powerbuds är ett par True Wireless-sporthörlurar

Effektiv brusreducering

Med brusreducering i form av dubbla mikrofoner får du ett tydligt ljud som reducerar omgivningens ljud och buller när du använder dina Amazfit Powerbuds till samtal.

Amazfit Powerbuds har brusreducering i sina samtal

Avtagbara, magnetiska öronbyglar

Med ett par magnetiska öronbyglar, som du enkelt kan sätta på eller ta av, kan du anpassa dina trådlösa sporthörlurar efter dina öron och behov. Öronbyglarna passar exempelvis perfekt när du utför lite tuffare träning. När du inte vill använda byglarna kan du förvara de praktiskt i det medföljande laddningsfodralet. 

Upp till 24 timmar av musik

Amazfit Powerbuds har en batteritid på upp till 8 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din musik i upp till 24 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att starta laddningen. Skulle det krisa kan du på endast 15 minuters snabbladdning få ytterligare 3 timmar av musik i dina öron (med pulsmätaren avstängd).

I förpackningen:

 • Amazfit Powerbuds
 • Laddningsfodral
 • Magnetiska, avtagbara öronbyglar
 • USB-C-kabel för laddning
 • Öronpluggar i silikon (XS, S, M och L)
 • Bruksanvisning
1013095 1013095 Amazfit Amazfit Powerbuds - Dynamic Black A1965DB Ha koll på pulsen genom dina True Wireless-hörlurar. Amazfit Powerbuds är ett par vatten- och dammresistenta True Wireless-sporthörlurar med inbyggd pulsmätare. Pulsmätaren ger dig kontroll och hjälper dig att maxa din träning. De avtagbara, magnetiska öronbyglarna ser till att öronsnäckorna sitter på plats, även under riktigt tung och utmanande träning. Med en batteritid på upp till 24 timmar tillsammans med laddningsfodralet blir det aldrig en lugn stund. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Skyddade mot vatten och damm Ta med din musik på en regnig löptur eller lyssna på en spännade podd på en regnig powerwalk. Med Amazfit Powerbuds vatten- och dammresistenta IP55-klassning får du ett par hörlurar med en säker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar, oavsett hur mycket du svettas eller vad vädret hittar på för bus.  Inbyggd pulsmätare Med den inbyggda pulsmätaren i Amazfit Powerbuds kan du ta din träning till nästa nivå. En PPG-sensor i öronsnäckan registrerad din puls med precision och är kompatibel med olika fitnessappar. Med kontroll på din puls vet du när du ska träna hårdare och när du ska vila för att få bästa möjliga resultat av ditt träningspass. Effektiv brusreducering Med brusreducering i form av dubbla mikrofoner får du ett tydligt ljud som reducerar omgivningens ljud och buller när du använder dina Amazfit Powerbuds till samtal. Avtagbara, magnetiska öronbyglar Med ett par magnetiska öronbyglar, som du enkelt kan sätta på eller ta av, kan du anpassa dina trådlösa sporthörlurar efter dina öron och behov. Öronbyglarna passar exempelvis perfekt när du utför lite tuffare träning. När du inte vill använda byglarna kan du förvara de praktiskt i det medföljande laddningsfodralet.  Upp till 24 timmar av musik Amazfit Powerbuds har en batteritid på upp till 8 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din musik i upp till 24 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att starta laddningen. Skulle det krisa kan du på endast 15 minuters snabbladdning få ytterligare 3 timmar av musik i dina öron (med pulsmätaren avstängd). I förpackningen: Amazfit PowerbudsLaddningsfodralMagnetiska, avtagbara öronbyglarUSB-C-kabel för laddningÖronpluggar i silikon (XS, S, M och L)Bruksanvisning True Wireless 3,5 18 790 SEK 790 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless