Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar i kompakt, ergonomisk design

Andersson TEW-1000 - Black

  Art.nr: 1012154
 • Upp till 6 timmars speltid
 • Vattenskyddad enligt IPX5
 • Anslut trådlöst med Bluetooth 5.0
 • Smidig touchkontroll
 • Automatisk pairing
199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson TEW-1000 - Black
True Wireless-hörlurar i kompakt, ergonomisk design
Andersson TEW-1000 - Black

199:-

Andersson PRB 1.3 - 5.000 mAh Black

99:-


 • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson TEW-1000 - Black
True Wireless-hörlurar i kompakt, ergonomisk design
Andersson TEW-1000 - Black

199:-

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 1m Black 3A

99:-


 • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vattenskyddade True Wireless-hörlurar med kompakt och ergonomisk design. Andersson TEW-1000 är ett par smidiga True Wireless-hörlurar som passar perfekt i det vardagliga livet. Med en vattenskyddad IPX5-klassning kan du ta med dina trådlösa hörlurar på alla dina äventyr. Batteritiden på upp till 6 timmars speltid på en laddning gör att du har tid till att njuta av både musik och samtal. Tillsammans med laddningsfodralet får du sammanlagt upp till 30 timmars underhållning. 

Kompakt men ergonomisk design

Andersson TEW-1000 är ett par bekväma true wireless-hörlurar i kompakt format. De medföljande öronpropparna ser till att hörlurarna stannar kvar i öronen och hjälper dig att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag. 

True Wireless-hörlurar

De trådlösa hörlurarna fungerar lika bra var för sig som tillsammans. Utrustade med stereoljud och med dubbla mikrofoner kan du lyssna på musik och höra samtal genom att använda endast en av hörlurarna. Dela med dig av din underhållning eller använd båda samtidigt och njut av ett imponerande ljud.

Vattentåliga hörlurar

Andersson TEW-1000 är ett par vattenskyddade true wireless-hörlurar enligt IPX5. IPX5-certifieringen säkerställer att du oberört kan använda dina hörlurar i alla väder och omgivningar då de är vattentäta nog att tåla hårda vattenstrålar oavsett vilken riktning de kommer ifrån. Det betyder att du kan använda dina hörlurar även om det regnar eller under en härlig sommardag vid poolen med lekande barn - utan att behöva oroa dig för eventuella fuktskador. 

Fungerar hörlurarna med iOS och Android?

Med TEW-1000 får du ett par hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning, mobilsamtal eller röststyrning. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

Hörlurar med lång batteritid

Hörlurarna har en speltid på upp till 6 timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning sammanlagt i upp till 30 timmar. Laddningsfodralet laddas med den medföljande USB-kabeln. USB-laddare ingår inte.

Hur laddar jag mina hörlurar?

TEW-1000 laddas genom ett smart och praktiskt laddningsfodral. Stoppa i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. Hörlurarna får en full laddning på endast X minuter och fodralet blir fulladdad på 60 minuter. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar om det finns batteri i dina True Wireess-hörlurar eller om det är dags för laddning. 

I förpackningen:

 • Andersson TEW-1000
 • Laddningsfodral
 • Två uppsättning av öronproppar
 • USB-C-kabel för laddning
 • Bruksanvisning