Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar med lång batteritid

Andersson TEW-3000 - Black

  Art.nr: 1008759
 • Upp till 4,5 timmars speltid
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Laddning i praktiskt fodral
 • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll
 • Kompatibel med Android och iOS

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TEW-3000 är ett par True Wireless-hörlurar som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Med sin vattentåliga IPX5-klassning får du ett par hörlurar som kan följa med på både träning och promenad i regnet utan att du behöver oroa dig för fuktskador. Hörlurarna har en speltid på upp till 4,5 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i totalt 27 timmar. 

True wireless hörlurar från Andersson

Med en vikt på endast fyra gram får du ett par otroligt bekväma hörlurar perfekt för att använda i vardagen, under träningspasset eller när du är på resande fot. TEW-3000 ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggda mikrofoner för att kunna ta emot samtal från din mobiltelefon.

Kompatibel med iOS och Android

Med TEW-3000 får du ett par True Wireless-hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning och dina mobilsamtal. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

Laddning med praktiskt fodral

TEW-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddfodral. Stoppa i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. Hörlurarna har en sammanlagd speltid på över fyra timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 27 timmar. Laddfodralet laddas med den medföljande USB-C-kabeln. En USB-laddare ingår inte.

Andersson TEW 3000 - True Wireless hörlurar i laddningsfodral

True Wireless-hörlurar

De trådlösa hörlurarna fungerar lika bra var för sig som tillsammans. Utrustade med stereoljud och med dubbla mikrofoner kan du lyssna på musik och höra samtal genom att använda endast en av hörlurarna. Dela med dig av din underhållning eller använd båda samtidigt och njut av ett imponerande ljud.

Bekväma hörlurar med smidig touch-kontroll

Med hörlurarnas låga vikt på fyra gram och dess bekväma passform får du ett par hörlurar som du kan använda såväl i vardagen som under träningspasset. Använd hörlurarna för att lyssna på musik, njuta av din favoritpodd eller för att ta emot och ringa samtal. Du styr enkelt samtal och musik med den smidiga touchkontrollen som finns mitt på de båda hörlurarna.

I förpackningen:

 • Hörlurar
 • Laddningsstation
 • Dubbel uppsättning av öronproppar
 • USB-C-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
Tillbehör som medföljer i förpackningen till Andersson TEW 3000 - True wireless hörlurar
1008759 1008759 Andersson Andersson TEW-3000 - Black Andersson TEW-3000 är ett par True Wireless-hörlurar som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Med sin vattentåliga IPX5-klassning får du ett par hörlurar som kan följa med på både träning och promenad i regnet utan att du behöver oroa dig för fuktskador. Hörlurarna har en speltid på upp till 4,5 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i totalt 27 timmar.  Med en vikt på endast fyra gram får du ett par otroligt bekväma hörlurar perfekt för att använda i vardagen, under träningspasset eller när du är på resande fot. TEW-3000 ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggda mikrofoner för att kunna ta emot samtal från din mobiltelefon. Kompatibel med iOS och Android Med TEW-3000 får du ett par True Wireless-hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning och dina mobilsamtal. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem.  Laddning med praktiskt fodral TEW-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddfodral. Stoppa i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. Hörlurarna har en sammanlagd speltid på över fyra timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 27 timmar. Laddfodralet laddas med den medföljande USB-C-kabeln. En USB-laddare ingår inte. True Wireless-hörlurar De trådlösa hörlurarna fungerar lika bra var för sig som tillsammans. Utrustade med stereoljud och med dubbla mikrofoner kan du lyssna på musik och höra samtal genom att använda endast en av hörlurarna. Dela med dig av din underhållning eller använd båda samtidigt och njut av ett imponerande ljud. Bekväma hörlurar med smidig touch-kontroll Med hörlurarnas låga vikt på fyra gram och dess bekväma passform får du ett par hörlurar som du kan använda såväl i vardagen som under träningspasset. Använd hörlurarna för att lyssna på musik, njuta av din favoritpodd eller för att ta emot och ringa samtal. Du styr enkelt samtal och musik med den smidiga touchkontrollen som finns mitt på de båda hörlurarna. I förpackningen: HörlurarLaddningsstationDubbel uppsättning av öronpropparUSB-C-kabel för laddningBruksanvisning True Wireless 3,4 70 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless