Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentåliga True Wireless-hörlurar med laddningsetui

Andersson TEW-3100 - White

  Art.nr: 1010486
 • Upp till 4,5 timmars speltid
 • True Wireless Stereo Plus
 • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll
 • Stöd för telefon med röstassistent
 • Laddning i praktiskt fodral
Färg: Vit

399:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson TEW-3100 - White
Vattentåliga True Wireless-hörlurar med laddningsetui
Andersson TEW-3100 - White

399:-

Andersson PRB 1.3 - 5.000 mAh White

99:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson TEW-3100 - White
Vattentåliga True Wireless-hörlurar med laddningsetui
Andersson TEW-3100 - White

399:-

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 1m White 3A

99:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TEW-3100 är ett par True Wireless-hörlurar som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Med sin vattentåliga IPX5-klassning får du ett par hörlurar som kan följa med på både träning och promenad i regnet utan att du behöver oroa dig för fuktskador. De trådlösa hörlurarna fungerar lika bra var för sig, både vänster och höger hörlur, som tillsammans. Hörlurarna har en speltid på upp till 4,5 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i totalt 27 timmar. 

True Wireless-hörlurar TEW-3100 passar utmärkt för sport

Med en vikt på endast fyra gram får du ett par otroligt bekväma hörlurar perfekt för att använda i vardagen, under träningspasset eller när du är på resande fot. TEW-3100 ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggda mikrofoner för att kunna ta emot samtal från din mobiltelefon.

True Wireless Stereo Plus

Med teknik för TWS+ fungerar de trådlösa hörlurarna lika bra var för sig, både vänster och höger hörlur, som tillsammans. Du kan även byta från en hörlur till den andre mitt under ett samtal om det skulle behövas. Utrustade med stereoljud och med dubbla mikrofoner passar TEW-3100 lika bra till musik som till samtal. Dela med dig av din underhållning eller använd båda samtidigt och njut av ett imponerande ljud.

Laddning med praktiskt fodral

TEW-3100 laddas genom ett smart och praktiskt laddfodral. Stoppa i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. Hörlurarna har en sammanlagd speltid på över fyra timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 27 timmar. Laddfodralet laddas med den medföljande USB-C-kabeln. En USB-laddare ingår inte.

Andersson TEW 3000 - True Wireless hörlurar i laddningsfodral

Bekväma hörlurar med smidig touch-kontroll

Med hörlurarnas låga vikt på fyra gram och dess bekväma passform får du ett par hörlurar som du kan använda såväl i vardagen som under träningspasset. Använd hörlurarna för att lyssna på musik, njuta av din favoritpodd eller för att ta emot och ringa samtal. Du styr enkelt samtal och musik med den smidiga touchkontrollen som finns mitt på de båda hörlurarna.

True wireless hörlurar från Andersson

Du har även möjlighet att använda din telefons inbyggda röstassistent via True Wireless-hörlurarna. I viloläge eller vid musikuppspelning gör du ett enkelt dubbeltryck på tryckytan på endera hörlurar för att starta din röstassistent. För att avsluta röstassistenten trycker du på av av hörlurarna. 

Kompatibel med iOS och Android

Med TEW-3100 får du ett par True Wireless-hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning och dina mobilsamtal. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

I förpackningen:

 • Hörlurar
 • Laddningsstation
 • Dubbel uppsättning av öronproppar
 • USB-C-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
Tillbehör som medföljer i förpackningen till Andersson TEW 3000 - True wireless hörlurar