Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar med bekväm passform

Andersson TEW-5000

  Art.nr: 1005041
  • Upp till 4 timmars speltid
  • Anslut trådlöst med Bluetooth
  • Laddning i förvaringsfodralet
  • Inbyggd mikrofon och multifunktionsknapp
  • Kompatibla med Android och iOS
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TEW-5000 är ett par fullständigt trådlösa hörlurar som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Hörlurarna har en speltid på upp till 4 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i upp till 24 timmar. 

True wireless-hörlurar från Andersson

Med en vikt på endast fyra gram får du ett par otroligt bekväma hörlurar perfekt för att använda i vardagen, under träningspasset eller när du är på resande fot. TEW-5000 ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggda mikrofoner för att kunna ta emot samtal från din mobiltelefon.

Fullt kompatibla med iOS och Android

Med TEW-5000 får du ett par hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning, mobilsamtal eller röststyrning. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

Andersson tew-5000

True Wireless Earphones

De trådlösa hörlurarna fungerar lika bra var för sig som tillsammans. Utrustade med stereoljud och med dubbla mikrofoner kan du lyssna på musik och höra samtal genom att använda endast en av hörlurarna. Dela med dig av din underhållning eller använd båda samtidigt och njut av ett imponerande ljud.

Effektiv laddning genom praktiskt förvaringsfodral

TEW-5000 laddas genom ett smart och praktiskt laddfodral. Stoppa i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem.

Hörlurarna får en full laddning på endast 50 minuter och fodralet blir fulladdad på 60 minuter. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. 

Andersson TEW 5000 - True Wireless 5000

Hörlurarna har en sammanlagd speltid på upp till 4 timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 24 timmar. Laddfodralet laddas med en medföljande microUSB-kabel. USB-laddare ingår inte.

Bekväma hörlurar med smidig multifunktionsknapp

Med hörlurarnas låga vikt på fyra gram och dess bekväma passform får du ett par hörlurar som du utan tvekan kan använda såväl i vardagen som under träningspasset. Du får även med tre olika storlekar på öronproppar för att du ska få den perfekta passformen för bästa komfort.

Använd hörlurarna för att lyssna på musik under träningspasset, njuta av din favoritpodd eller för att ta emot och ringa samtal. Du styr enkelt samtal, musik och volym med den smidiga multifunktionsknappen som finns mitt på de båda hörlurarna.

Andersson TEW 5000 - True wireless hörlurar

Ingår i förpackningen:

  • Hörlurar
  • Laddningsstation
  • Extra uppsättning av öronproppar (S. M. L)
  • MicroUSB-kabel för laddning
  • Bruksanvisning