Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svettåliga True Wireless-hörlurar perfekt för träning

Andersson TWS-3000 - Sport

  Art.nr: 1008761
 • Upp till 4,5 timmars speltid
 • Svettåliga med IPX6-klassning
 • Laddning i praktiskt fodral
 • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll
 • Stöd för röststyrning

Kombinera med

Andersson TWS-3000 - Sport
Svettåliga True Wireless-hörlurar perfekt för träning

399:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson TWS-3000 - Sport
Svettåliga True Wireless-hörlurar perfekt för träning

399:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TWS-3000 är ett par svettåliga True Wireless-hörlurar med sportig design som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Med sin tåliga IPX6-klassning får du ett par hörlurar som kan följa med på både träning och promenad i regnet utan att du behöver oroa dig för fuktskador. Hörlurarna har en speltid på upp till 4 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i upp till 36 timmar. 

Man på löptur. True Wireless-hörlurar perfekta för sportaktiviteter.

Anpassade för sport

De sportiga TWS-3000 är ett par True Wireless-hörlurar som passar perfekt för träning och aktiv livsstil med sin praktiska design. Öronbyglarna ser till att hörlurarna håller sig på plats oavsett om du är ute på en löptur, kör ett tungt gympass eller cyklar till arbetet. Du behöver inte oroa dig för att tappa dina trådlösa hörlurar och kan istället fokusera fullt ut på din träning. 

Vatten- och svettsäkra

Med sin IPX6-certifiering blir de trådlösa sporthörlurarna svettåliga och fungerar utmärkt att använda under ett träningspass i regnet. Du kan med andra ord även använda dina hörlurar under hård träning och långa löpturer - även om du svettas mycket. 

Kompatibel med iOS och Android

Med TWS-3000 får du ett par True Wireless-hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning och dina mobilsamtal. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

Laddning med praktiskt fodral

TWS-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddningsfodral. Placera i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. Hörlurarna har en sammanlagd speltid på upp till 4,5 timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 36 timmar. Laddningsfodralet laddas med den medföljande micro-USB-kabeln. En USB-laddare ingår inte.

I förpackningen:

 • True Wireless-hörlurar
 • Laddningsfodral
 • Micro-USB-kabel
 • Bruksanvisning
micro-USB-kabel, laddningsfodral, bruksanvisning och hörlurar medföljer i förpackningen
1008761 Andersson Andersson TWS-3000 - Sport Andersson TWS-3000 är ett par svettåliga True Wireless-hörlurar med sportig design som levereras med ett portabelt laddningsfodral. Med sin tåliga IPX6-klassning får du ett par hörlurar som kan följa med på både träning och promenad i regnet utan att du behöver oroa dig för fuktskador. Hörlurarna har en speltid på upp till 4 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i upp till 36 timmar.  Anpassade för sport De sportiga TWS-3000 är ett par True Wireless-hörlurar som passar perfekt för träning och aktiv livsstil med sin praktiska design. Öronbyglarna ser till att hörlurarna håller sig på plats oavsett om du är ute på en löptur, kör ett tungt gympass eller cyklar till arbetet. Du behöver inte oroa dig för att tappa dina trådlösa hörlurar och kan istället fokusera fullt ut på din träning.  Vatten- och svettsäkra Med sin IPX6-certifiering blir de trådlösa sporthörlurarna svettåliga och fungerar utmärkt att använda under ett träningspass i regnet. Du kan med andra ord även använda dina hörlurar under hård träning och långa löpturer - även om du svettas mycket.  Kompatibel med iOS och Android Med TWS-3000 får du ett par True Wireless-hörlurar som passar alla situationer, de kompakta hörlurarna kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig fullständig kontroll över din underhållning och dina mobilsamtal. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem.  Laddning med praktiskt fodral TWS-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddningsfodral. Placera i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. På fodralet finns en LED-indikator som tydligt visar hur mycket batteri som finns i hörlurarna. Hörlurarna har en sammanlagd speltid på upp till 4,5 timmar och med hjälp av ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i upp till 36 timmar. Laddningsfodralet laddas med den medföljande micro-USB-kabeln. En USB-laddare ingår inte. I förpackningen: True Wireless-hörlurarLaddningsfodralMicro-USB-kabelBruksanvisning True Wireless 2,8 17 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless