Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Helt trådlösa öronsnäckor med hög prestanda

Beats Powerbeats Pro - Black

  Art.nr: 1013519
 • Upp till 9 timmars lyssningstid
 • Justerbara öronbågar som sitter säkert
 • Svett- och vattentåliga öronsnäckor
 • Reglage på båda hörsnäckor för volym och låtar
 • Mer än 24 timmar med laddningsfodral
Färg: Svart
Vårgul
Glaciärblå
Lavaröd

1 990:-

Delbetala från 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

De helt trådlösa öronsnäckorna Powerbeats Pro är gjorda för att revolutionera hur du tränar De justerbara öronbågarna sitter säkert, kan anpassas så att de sitter bekvämt och stabilt och har inga kablar som är i vägen. De har ökad tålighet mot svett och vatten så att du kan växla upp till nästa nivå. Varje hörsnäcka har fullständiga reglage för volym och låtar, och med upp till 9 timmars lyssning kan du fylla hela träningen med ett kraftfullt och balanserat ljud. Finns i fyra färger: svart, krämvit, mossgrön eller marinblå.

Kraftfulla öronsnäckor för träning

Powerbeats Pro drivs av det nya Apple H1 -chippet och kommer att revolutionera hur du tränar. Dessa helt trådlösa öronsnäckor är utformade för elitidrottare och inga kablar är i vägen . De justerbara öronbågarna sitter säkert och kan anpassas med flera olika öronkuddar så att de sitter bekvämt och bra oavsett hur intensivt du tränar. De lätta öronsnäckorna är gjorda för tuffa träningspass och har förbättrad tålighet mot svett och vatten så att du kan ta din träning till nästa nivå. Med upp till 9 timmars lyssningstid i varje hörsnäcka och ett kraftfullt, välbalanserat ljud finns musiken alltid där för att motivera dig.

Låter som ett proffs

Vi pratade med elitidrottare för att se hur trådlösa öronsnäckor borde utformas för att klara deras tuffaste träningar. Det vi ständigt fick höra var att inget är viktigare än ljudet. Powerbeats Pro har ett kraftfullt och balanserat ljud som kommer från ett helt omgjort akustiskt paket. Det återskapar ljudet på ett rent sätt med både större klarhet och förbättrat dynamiskt omfång. Eftersom det bästa ljudet börjar med rätt passform har de här hörsnäckorna tagits fram med fokus på att de ska sitta bekvämt.

Spela på båda sidor eller en i taget

Perfekt reglering av ljudet på ena sidan eller båda. Eftersom varje hörsnäcka har fullständiga reglage för volym och låtar behöver du inte din enhet för att styra musiken. Optiska sensorer och rörelseaccelerometrar samverkar för att känna av när hörsnäckan sitter i ditt öra så att du kan påbörja träningen direkt när du är redo. Med röststyrningsfunktion på flera olika kompatibla enheter kan du behålla fokus på träningen.

Ladda. Spela.

Långa träningspass? Maratonlopp? Kör på . Varje hörsnäcka har upp till 9 timmars lyssning så du kan låta musiken spela. Med laddningsfodralet får du mer än 24 timmars sammanlagd speltid. Om du behöver mer laddning räcker det med 5 minuters Fast Fuel -laddning för 1,5 timmars speltid när batteriet är på väg att ta slut 1 . Rörelseaccelerometrar känner av när öronsnäckorna inte används och sätter dem automatiskt i viloläge för att spara på batteriet . När du är redo att använda dem igen behöver du bara sätta tillbaka dem i öronen och ge dig iväg och springa. Nu kan du lägga mindre tid på att ladda enheter och mer tid på din egen uppladdning.

Trådlöst som funkar

Powerbeats Pro är redo när du är. Tack vare tekniken Class 1 Bluetooth ® har dessa trådlösa öronsnäckor större räckvidd och färre avbrott. Därför tappar inte öronsnäckorna anslutningen när du rör dig. Varje hörsnäcka ansluts var för sig till enheten. Du får fler anslutningsmöjligheter och större flexibilitet när du lyssnar på musik och tar emot samtal. En röstaccelerometer och flera mikrofoner hittar din röst och filtrerar bort externt ljud. De ställs in direkt. Du behöver bara öppna fodralet och hålla det nära din iPhone. Samtidigt ansluts de till din Apple Watch, iPad eller Mac 2 .

1Testerna utfördes av Apple i mars 2019 med förhandsversioner av Powerbeats Pro och laddningsfodral och mjukvara parkopplade till iPhone XS och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan utgjordes av kontinuerligt skärt brus på 80 dB. 5-minuters laddningstester gjordes med urladdade Powerbeats Pro som laddades under 5 minuter. Sedan spelades ljud upp tills den första Powerbeats Pro slutade spela. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer. 2 Kräver ett iCloud -konto och macOS 10.14.4, iOS 12.2 eller watchOS 5.2

Detta ingår:

 • Helt trådlösa Powerbeats Pro-öronsnäckor 
 • Laddningsfodral 
 • Öronkuddar med fyra olika alternativ 
 • Lightning till USB A-laddningskabel 
 • Snabbstartsguide 
 • Garanti-kort