Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Så gott har du aldrig sovit.

Bose Sleepbuds II

  Art.nr: 1013981
  • Enkel App
  • Användartestad sömnteknik
  • Batteritid: 10 timmar
  • Säker och bekväm passform

Kombinera med

Bose Sleepbuds II
Så gott har du aldrig sovit.

2 990:-


  • Pris: 3 189:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Bose Sleepbuds II
Så gott har du aldrig sovit.

2 990:-


  • Pris: 3 089:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Daglig stress. Snarkningar. Högljudda grannar. Nyheter under dagen. Det finns mycket som håller dig vaken. Tillsammans med Bose Sleep-appen ger Bose Sleepbuds™ II avkopplande ljud som hjälper dig att somna och använder ljuddämpande teknik från Bose så att du sover gott. Små, trådlösa Sleepbuds™ II har en bekväm passform med sömnteknik som har kliniskt bevisats hjälpa dig att somna snabbare.

Små, bekväma öronsnäckor 

De äkta trådlösa Sleepbuds™ II är designade särskilt för sömn och tillsammans med appen Bose Sleep ger de dig avslappnande och ljuddämpande ljud som hjälper dig att somna och sova gott hela natten.

Användartestad sömnteknik

En expertgranskad sömnstudie visade att sömntekniken från Bose hjälpte användarna att somna snabbare.

Enkel app

Sleepbuds™ II spelar endast upp originalinnehåll från appen Bose Sleep. Få åtkomst till mer än 30 specialanpassade ljud i Ljudbiblioteket, hämta dina favoriter till öronsnäckorna, kontrollera volymen och få åtkomst till funktioner som ett personligt väckningslarm.

Avslappnande, lugna ljud

Lugna en hjärna som går på högvarv eller ta dig till en avkopplande miljö med innehåll med tonmiljöer och ljud från naturen.

Ljuddämpande teknik

Dämpande ljud som har tagits fram av Bose är optimerade för att fungera tillsammans med de ljudblockerande öronsnäckorna för att maskera störande ljud nattetid.

Säker och bekväm passform

De egenutvecklade öronsnäckorna är tillverkade av mjuk silikon för en bekväm passform hela natten – även om du vänder och vrider på dig och sover på sidan. Tre storlekar ingår.

Batteri som räcker hela natten

Upp till 10 timmar per laddning – tillräckligt för en god natts sömn.

Laddnings-/förvaringsfodral

Det bärbara fodralet håller i upp till ytterligare tre fulladdningar och förvarar Sleepbuds™ II när de inte används.

Bluetooth-kompatibel

Sleepbuds™ II fungerar med enheter som stödjer Bluetooth Low Energy (BLE). Apple-enheter med iOS 11 eller senare är kompatibla, liksom de flesta enheter med Android 6.0 eller senare.

1013981 Bose Bose Sleepbuds II 841013-0010 Daglig stress. Snarkningar. Högljudda grannar. Nyheter under dagen. Det finns mycket som håller dig vaken. Tillsammans med Bose Sleep-appen ger Bose Sleepbuds™ II avkopplande ljud som hjälper dig att somna och använder ljuddämpande teknik från Bose så att du sover gott. Små, trådlösa Sleepbuds™ II har en bekväm passform med sömnteknik som har kliniskt bevisats hjälpa dig att somna snabbare.Små, bekväma öronsnäckor De äkta trådlösa Sleepbuds™ II är designade särskilt för sömn och tillsammans med appen Bose Sleep ger de dig avslappnande och ljuddämpande ljud som hjälper dig att somna och sova gott hela natten.Användartestad sömnteknikEn expertgranskad sömnstudie visade att sömntekniken från Bose hjälpte användarna att somna snabbare.Enkel appSleepbuds™ II spelar endast upp originalinnehåll från appen Bose Sleep. Få åtkomst till mer än 30 specialanpassade ljud i Ljudbiblioteket, hämta dina favoriter till öronsnäckorna, kontrollera volymen och få åtkomst till funktioner som ett personligt väckningslarm.Avslappnande, lugna ljudLugna en hjärna som går på högvarv eller ta dig till en avkopplande miljö med innehåll med tonmiljöer och ljud från naturen.Ljuddämpande teknikDämpande ljud som har tagits fram av Bose är optimerade för att fungera tillsammans med de ljudblockerande öronsnäckorna för att maskera störande ljud nattetid.Säker och bekväm passformDe egenutvecklade öronsnäckorna är tillverkade av mjuk silikon för en bekväm passform hela natten – även om du vänder och vrider på dig och sover på sidan. Tre storlekar ingår.Batteri som räcker hela nattenUpp till 10 timmar per laddning – tillräckligt för en god natts sömn.Laddnings-/förvaringsfodralDet bärbara fodralet håller i upp till ytterligare tre fulladdningar och förvarar Sleepbuds™ II när de inte används.Bluetooth-kompatibelSleepbuds™ II fungerar med enheter som stödjer Bluetooth Low Energy (BLE). Apple-enheter med iOS 11 eller senare är kompatibla, liksom de flesta enheter med Android 6.0 eller senare. True Wireless 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless