Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar med aktiv brusreducering

Huawei Freebuds 3 Black

  Art.nr: 1010642
 • Upp till 4 timmar batteritid
 • Stabil anslutning med Bluetooth 5.1
 • Design som minskar vindbuller
 • Aktiv brusreducering
 • Stöd för Qi-laddning

Kombinera med

Huawei Freebuds 3/Black
True Wireless-hörlurar med aktiv brusreducering

1 790:-


 • Pris: 1 989:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Huawei Freebuds 3/Black
True Wireless-hörlurar med aktiv brusreducering

1 790:-


 • Pris: 2 039:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Freebuds 3 är ett par trådlösa hörlurar med ett nytt revolutionerande chipp, Kirin A1, som ger dig en mycket stabil uppkoppling med Bluetooth 5.1 till din mobiltelefon. Den aktiva brusreduceringen tillsammans med det intelligenta A1-chippet eliminerar bakgrundsbruset under samtal och gör din röst tydlig och klar.

Praktisk touch-kontroll

De trådlösa hörlurarna Freebuds 3 har praktiska touch-kontroller för att du enkelt ska kunna styra din musik utan att behöva ta upp din mobiltelefon. Du kan exempelvis dubbelklicka på höger öronsnäcka för att spela/växla musik eller på vänster öronsnäcka för att slå på/ stänga av brusreduceringen. När du tar av dig hörlurarna pausas din uppspelning för att du inte ska missa en spännande del mitt i en poddcast. När du tar på dig hörlurarna igen återupptas uppspelningen.  

Huawei Freebuds 3 med aktiv brusreducering

Njut av klart ljud med brusreducering

Den aktiva brusreduceringen tillsammans med 356 MHz ljudprocessor och A1-chippet eliminerar störande bakgrundsbrus för att du ska kunna njuta av din favoritmusik och ta viktiga samtal oavsett var du befinner dig. Låt inte en trång tunnelbana eller ett bullrigt flygplan stoppa dig från att koppla av till en skön spellista eller spännande poddcast. 

Design som minskar vindbuller

Tack vare Aerodynamic Mic Duct Design slipper du störande vindbrus under viktiga samtal. Vinden som passerar dämpas för att du ska kunna använda dina hörlurar för samtal även under blåsiga promenader, löprundor, ridturer eller andra snabba förflyttningar på upp till 20km/h. 

Huawei Freebuds 3 har flexibla laddningsmöjligheter

Flexibla laddningsmöjligheter

Huawei Freebuds 3 har en batteritid på upp till 4 timmar på en enda laddning. Vill du ha fler timmar av favoritmusik i öronen kan du tillsammans med ett laddat fodral få upp till 20 timmars batteritid. Fodralet har stöd för trådlös laddning, du kan med andra ord välja mellan att ladda det med den medföljande USB-C-kabeln eller placerad den på en Qi-laddare för snabb trådlös laddning. Om du har en HUAWEi-smarttelefon kan du använda denna för omvänd laddning till ditt hörlursfodral.

Obs! En Qi-laddare medföljer ej.

I förpackningen:

 • Hörlurar
 • Laddfodral
 • USB-C-kabel för laddning
 • Snabbstartsguide
 • Säkerhetsinformation
 • Garantikort
1010642 1010642 Huawei Huawei Freebuds 3 Black 55031993 Huawei Freebuds 3 är ett par trådlösa hörlurar med ett nytt revolutionerande chipp, Kirin A1, som ger dig en mycket stabil uppkoppling med Bluetooth 5.1 till din mobiltelefon. Den aktiva brusreduceringen tillsammans med det intelligenta A1-chippet eliminerar bakgrundsbruset under samtal och gör din röst tydlig och klar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Praktisk touch-kontroll De trådlösa hörlurarna Freebuds 3 har praktiska touch-kontroller för att du enkelt ska kunna styra din musik utan att behöva ta upp din mobiltelefon. Du kan exempelvis dubbelklicka på höger öronsnäcka för att spela/växla musik eller på vänster öronsnäcka för att slå på/ stänga av brusreduceringen. När du tar av dig hörlurarna pausas din uppspelning för att du inte ska missa en spännande del mitt i en poddcast. När du tar på dig hörlurarna igen återupptas uppspelningen.   Njut av klart ljud med brusreducering Den aktiva brusreduceringen tillsammans med 356 MHz ljudprocessor och A1-chippet eliminerar störande bakgrundsbrus för att du ska kunna njuta av din favoritmusik och ta viktiga samtal oavsett var du befinner dig. Låt inte en trång tunnelbana eller ett bullrigt flygplan stoppa dig från att koppla av till en skön spellista eller spännande poddcast.  Design som minskar vindbuller Tack vare Aerodynamic Mic Duct Design slipper du störande vindbrus under viktiga samtal. Vinden som passerar dämpas för att du ska kunna använda dina hörlurar för samtal även under blåsiga promenader, löprundor, ridturer eller andra snabba förflyttningar på upp till 20km/h.  Flexibla laddningsmöjligheter Huawei Freebuds 3 har en batteritid på upp till 4 timmar på en enda laddning. Vill du ha fler timmar av favoritmusik i öronen kan du tillsammans med ett laddat fodral få upp till 20 timmars batteritid. Fodralet har stöd för trådlös laddning, du kan med andra ord välja mellan att ladda det med den medföljande USB-C-kabeln eller placerad den på en Qi-laddare för snabb trådlös laddning. Om du har en HUAWEi-smarttelefon kan du använda denna för omvänd laddning till ditt hörlursfodral. Obs! En Qi-laddare medföljer ej. I förpackningen: HörlurarLaddfodralUSB-C-kabel för laddningSnabbstartsguideSäkerhetsinformationGarantikort True Wireless 4,8 13 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless