True wireless-hörlurar med lång batteritid

Jabra Elite 65t - Guld

  Art.nr: 1005080
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP 55-certifierade
  • True wireless
  • Bluetooth-version 5.0
  • 2 års garanti mot vatten och damm
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Elite 65t är perfekta för att alltid ha med sig vart du än befinner dig. Med sin garanti på 2 år emot vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på promenad, joggingtur eller på resan. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor.

-"Utmärkt alternativ till AirPods"

Särskilt rekommenderade som bedöms ha bättre passform och låter bättre än Apple:s AirPods och som i kombination med bra batteritid ger dem dess höga betyg i testet.

-"Elite 65t – en ny favorit!"

-"Med Elite 65t flyttar Jabra fram positionerna och utökar utbudet med ett par lurar som flirtar mot en ny målgrupp – och Jabra gör det bra! Passformen kunde kanske varit en aning bättre men när det gäller funktionalitet och ljudkvalitet är vi mer än nöjda och välkomnar tillverkaren till de lite finare kvarteren, långt från löpspåret."

Ta del av hela testet genom att klicka här.

Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless.

Byggda för en aktiv livsstil

Jabra Elite 65t är IP55-klassade och har två års garanti mot vatten och damm. Var dagen än tar dig och vad du än gör så kommer det inte stå i vägen för din musik och dina samtal.

Lång batteritid

Jabra Elite kommer med ett batteri som ger dig upp till 5 timmars samtalstid och lyssningstid på en laddning. Kombinera det med Jabras bärbara laddningsfodral så räcker batteriet hela 15 timmar.

Var ansluten med hållbarhet

Med Jabras tredje generation av äkta trådlös stabilitet som hjälper till att reducera avbrott i dina samtal och musik finns det inga kablar i vägen och ingen anledning till varför du inte ska kunna utföra samtal med handsfree samt lyssna på musik oavbrutet.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar som ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite 65t kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite 65t till din smarttelefon.

1005080 Jabra Jabra Elite 65t - Guld 100-99000001-60 Jabra Elite 65t är perfekta för att alltid ha med sig vart du än befinner dig. Med sin garanti på 2 år emot vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på promenad, joggingtur eller på resan. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor. -"Utmärkt alternativ till AirPods" Särskilt rekommenderade som bedöms ha bättre passform och låter bättre än Apple:s AirPods och som i kombination med bra batteritid ger dem dess höga betyg i testet. -"Elite 65t – en ny favorit!" -"Med Elite 65t flyttar Jabra fram positionerna och utökar utbudet med ett par lurar som flirtar mot en ny målgrupp – och Jabra gör det bra! Passformen kunde kanske varit en aning bättre men när det gäller funktionalitet och ljudkvalitet är vi mer än nöjda och välkomnar tillverkaren till de lite finare kvarteren, långt från löpspåret."Ta del av hela testet genom att klicka här. Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Byggda för en aktiv livsstil Jabra Elite 65t är IP55-klassade och har två års garanti mot vatten och damm. Var dagen än tar dig och vad du än gör så kommer det inte stå i vägen för din musik och dina samtal. Lång batteritid Jabra Elite kommer med ett batteri som ger dig upp till 5 timmars samtalstid och lyssningstid på en laddning. Kombinera det med Jabras bärbara laddningsfodral så räcker batteriet hela 15 timmar. Var ansluten med hållbarhet Med Jabras tredje generation av äkta trådlös stabilitet som hjälper till att reducera avbrott i dina samtal och musik finns det inga kablar i vägen och ingen anledning till varför du inte ska kunna utföra samtal med handsfree samt lyssna på musik oavbrutet. Jabra Sound+ Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar som ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen och mycket mer. Styr med röstkommando Med Jabra Elite 65t kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite 65t till din smarttelefon. True Wireless 4,1 59 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless