Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True wireless-hörlurar med lång batteritid

Jabra Elite 65t - Titanium/Black

  Art.nr: 1004549
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP 55-certifierade
  • True wireless
  • Bluetooth-version 5.0
  • 2 års garanti mot vatten och damm

Kombinera med

Jabra Elite 65T
True wireless-hörlurar med lång batteritid
Jabra Elite 65t - Titanium/Black

590:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 689:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Elite 65T
True wireless-hörlurar med lång batteritid
Jabra Elite 65t - Titanium/Black

590:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 789:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Elite 65t är perfekta för att alltid ha med sig vart du än befinner dig. Med sin garanti på 2 år emot vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på promenad, joggingtur eller på resan. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor.

-"Utmärkt alternativ till AirPods"

Särskilt rekommenderade som bedöms ha bättre passform och låter bättre än Apple:s AirPods och som i kombination med bra batteritid ger dem dess höga betyg i testet.

-"Elite 65t – en ny favorit!"

-"Med Elite 65t flyttar Jabra fram positionerna och utökar utbudet med ett par lurar som flirtar mot en ny målgrupp – och Jabra gör det bra! Passformen kunde kanske varit en aning bättre men när det gäller funktionalitet och ljudkvalitet är vi mer än nöjda och välkomnar tillverkaren till de lite finare kvarteren, långt från löpspåret."

Ta del av hela testet genom att klicka här.

-"Finslipade in i minsta detalj"

-"Jabra har gång på gång visat att de behärskar det här med ljud i små element, och Elite 65t är inget undantag. Hörlurarna låter bra och klarar av alla musikstilar. När det kommer till samtal spelar Jabra Elite 65t i en egen liga. Röster presenteras väldigt tydligt och tack vare Jabras mikrofon-teknologi med brusreducering så hörs din röst tydligt hos mottagaren också.

Ta del av hela testet genom att klicka här.

Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless.

Byggda för en aktiv livsstil

Jabra Elite 65t är IP55-klassade och har två års garanti mot vatten och damm. Var dagen än tar dig och vad du än gör så kommer det inte stå i vägen för din musik och dina samtal.

Lång batteritid

Jabra Elite kommer med ett batteri som ger dig upp till 5 timmars samtalstid och lyssningstid på en laddning. Kombinera det med Jabras bärbara laddningsfodral så räcker batteriet hela 15 timmar.

Var ansluten med hållbarhet

Med Jabras tredje generation av äkta trådlös stabilitet som hjälper till att reducera avbrott i dina samtal och musik finns det inga kablar i vägen och ingen anledning till varför du inte ska kunna utföra samtal med handsfree samt lyssna på musik oavbrutet.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar som ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite 65t kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite 65t till din smarttelefon.