Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True wireless-hörlurar med lång batteritid för en aktiv livsstil

Jabra Elite Active 65t - Titanium Black

  Art.nr: 1006801
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP-56-klassad
  • True wireless
  • Bluetooth-version 5.0
  • 2 års garanti emot vatten och damm
990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Jabra Elite Active 65T Titanium Black
True wireless-hörlurar med lång batteritid för en aktiv livsstil
Jabra Elite Active 65t - Titanium Black

990:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 1 089:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Elite Active 65T Titanium Black
True wireless-hörlurar med lång batteritid för en aktiv livsstil
Jabra Elite Active 65t - Titanium Black

990:-

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A

49:-


  • Pris: 1 039:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Elite Active 65t är perfekta för en aktiv livsstil. Med sin garanti på 2 år emot svett, vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på joggingtur, promenad eller när du är på stranden. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor.

-"Finslipade in i minsta detalj"

-"Jabra har gång på gång visat att de behärskar det här med ljud i små element, och Elite 65t är inget undantag. Hörlurarna låter bra och klarar av alla musikstilar. När det kommer till samtal spelar Jabra Elite 65t i en egen liga. Röster presenteras väldigt tydligt och tack vare Jabras mikrofon-teknologi med brusreducering så hörs din röst tydligt hos mottagaren också.Under tiden vi testade Elite 65t skickade Jabra sin senaste modell, Elite Active 65t, till oss. Som namnet antyder är det en sportig variant på standardmodellen. Hörlurarna är väldigt lika varandra, men några saker skiljer dem åt.

Elite Active 65t har ett bättre skydd mot svett och damm, och ytterhöljet av silikon minskar risken att de glider ur öronen under intensiva träningspass. Vidare har Active-modellen en inbyggd accelerometer som registrerar dina steg, men den tillför egentligen ingen större praktisk nytta när din smartphone kan göra samma sak."

Ta del av hela testet hos digitallife genom att klicka på länken här.

Lovordad i Norska media-sidan dinside.no

-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."
Ta del av hela testet genom att klicka på länken här.

Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless.

Byggda för en aktiv livsstil

Jabra Elite Active 65T är IP56-klassade, med två års garanti mot vatten, svett och damm. Var dagen än tar dig, och vad du än gör, så kommer det inte stå i vägen för dina sporter, musik och samtal.

Lång batteritid

Med upp till fem timmars batteritid på en enda laddning, och upp till 15 timmar totalt via laddningsfodralet som får plats i fickan, uppfylls dina behov från början av dagen, till slutet.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar, den ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen, och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite Active 65T kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant, så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Och med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite Active 65T till din smarttelefon.