Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Testvinnande hörlurar med HearThrough-teknologi

Jabra Elite Sport 2.0

  Art.nr: 1004547
  • Batteritid upp till 4,5 timmar
  • Mäter pulsen och VO2 Max
  • IP 67-certifierade
  • Bluetooth-version 4.1
  • True Wireless - helt utan kablar

Kombinera med

Jabra Elite Sport 2.0
Testvinnande hörlurar med HearThrough-teknologi

1 590:-


  • Pris: 1 689:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Elite Sport 2.0
Testvinnande hörlurar med HearThrough-teknologi

1 590:-


  • Pris: 1 639:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Elite Sport ger dig suverän ljudkvalitet för både musik och samtal, och med Jabras avancerade och intuitiva trådlösa design får du bästa möjliga prestanda. Varje öronsnäcka innehåller två mikrofoner som samarbetar för att filtrera ut bakgrundsljudet. Det säkerställer att din röst hörs klart och tydligt och du slipper störningar från din omgivning.

Testvinnare hos Ljud & Bild

Test av flertalet hörlurar gav Jabra Elite Sport utmärkelsen "Bäst i test" för exempelvis dess balanserade ljudåtergivning, passform, innovativa funktioner som pulsmätare i innerörat och ger utmärkt ljud i både musik och samtal.

Även testvinnare hos mobil

-"Jabra har under en längre tid arbetat med att bygga in olika smarta sportfunktioner, som rörelsesensor och pulsmätare, i sina sportheadset. Det är ingen dum idé. Alla vill inte ha sportklockor på sig när de är ute i spåret, men de flesta vill ha musik."

Ta del av hela testet genom att klicka på länken här.Med sin vattentäta design och svettgaranti på tre år kan du  ta med dig dina öronsnäckor till gymmet, stranden, joggingturen eller på promenaden utan att du behöver vara rädd att de går sönder.

Batteri som räcker en hel dag

Jabra Elite Sport kommer med ett batteri som ger dig 4,5 timmars samtalstid och lyssningstid på en laddning. Kombinera det med Jabras bärbara laddningsfodral så räcker batteriet hela 13,5 timme.

Skön komfort hela dagen

Öronsnäckorna anpassar sig efter dina öron och ger dig överlägsen komfort. Du kan känna dig trygg och säker på att de sitter kvar så länge du vill, oavsett hur hårt du tränar. Välj om du vill använda en eller båda snäckorna - och upplev hur en säker passform förbättrar kvaliteten på din ljudupplevelse.

Bli mer medveten om din omgivning

Genom att bara trycka på en knapp kan du praktiskt släppa in ljudet i din omgivning. Med hjälp av HearThrough blir du mer medveten om vad som händer runt omkring dig.

Hållbara öronsnäckor med 3 års svettgaranti

Jabra Elite Sport är vattentäta och kommer med en treårsgaranti emot svettskador. Efter träning kan dem enkelt sköljas rent under rinnande vatten. Tveka aldrig att ta med dig musiken till gymmet.

Appen Jabra Sport Life

Vare sig du är en erfaren idrottsman eller bara försöker komma i bättre form, kan du träna smartare, inte hårdare, med Jabra Elite Sport och deras inbyggda träningsapp, Jabra Sport Life. Den exakta pulsmätaren i örat samarbetar med appen för att hålla koll på och analysera din kondition, samt ge skräddarsydd ljudcoachning i realtid under ditt träningspass.

1004547 Jabra Jabra Elite Sport 2.0 100-98600001-60 Jabra Elite Sport ger dig suverän ljudkvalitet för både musik och samtal, och med Jabras avancerade och intuitiva trådlösa design får du bästa möjliga prestanda. Varje öronsnäcka innehåller två mikrofoner som samarbetar för att filtrera ut bakgrundsljudet. Det säkerställer att din röst hörs klart och tydligt och du slipper störningar från din omgivning. Testvinnare hos Ljud & Bild Test av flertalet hörlurar gav Jabra Elite Sport utmärkelsen "Bäst i test" för exempelvis dess balanserade ljudåtergivning, passform, innovativa funktioner som pulsmätare i innerörat och ger utmärkt ljud i både musik och samtal. Även testvinnare hos mobil -"Jabra har under en längre tid arbetat med att bygga in olika smarta sportfunktioner, som rörelsesensor och pulsmätare, i sina sportheadset. Det är ingen dum idé. Alla vill inte ha sportklockor på sig när de är ute i spåret, men de flesta vill ha musik."Ta del av hela testet genom att klicka på länken här. Med sin vattentäta design och svettgaranti på tre år kan du  ta med dig dina öronsnäckor till gymmet, stranden, joggingturen eller på promenaden utan att du behöver vara rädd att de går sönder. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Batteri som räcker en hel dag Jabra Elite Sport kommer med ett batteri som ger dig 4,5 timmars samtalstid och lyssningstid på en laddning. Kombinera det med Jabras bärbara laddningsfodral så räcker batteriet hela 13,5 timme. Skön komfort hela dagen Öronsnäckorna anpassar sig efter dina öron och ger dig överlägsen komfort. Du kan känna dig trygg och säker på att de sitter kvar så länge du vill, oavsett hur hårt du tränar. Välj om du vill använda en eller båda snäckorna - och upplev hur en säker passform förbättrar kvaliteten på din ljudupplevelse. Bli mer medveten om din omgivning Genom att bara trycka på en knapp kan du praktiskt släppa in ljudet i din omgivning. Med hjälp av HearThrough blir du mer medveten om vad som händer runt omkring dig. Hållbara öronsnäckor med 3 års svettgaranti Jabra Elite Sport är vattentäta och kommer med en treårsgaranti emot svettskador. Efter träning kan dem enkelt sköljas rent under rinnande vatten. Tveka aldrig att ta med dig musiken till gymmet. Appen Jabra Sport Life Vare sig du är en erfaren idrottsman eller bara försöker komma i bättre form, kan du träna smartare, inte hårdare, med Jabra Elite Sport och deras inbyggda träningsapp, Jabra Sport Life. Den exakta pulsmätaren i örat samarbetar med appen för att hålla koll på och analysera din kondition, samt ge skräddarsydd ljudcoachning i realtid under ditt träningspass. True Wireless 4,3 6 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless