Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar för sport och träning

JayBird Vista - Black

  Art.nr: 1010062
  • Upp till 6 timmars batteritid
  • Vatten- och svettsäkra enligt IPX7
  • Premiumljud med anpassad EQ
  • Anpassningsbara funktionsknappar
  • Snabbladdning via laddningsfodral
1 390:-

Delbetala från 155:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

JayBird Vista - Black
True Wireless-hörlurar för sport och träning
JayBird Vista - Black

1 390:-

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 1,5m Space Gray 3A

149:-


  • Pris: 1 539:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jaybird Vista är ett par True Wireless-hörlurar som är utrustad för all slags träning med sitt IPX7-skydd och sin inkapslade skyddande konstruktion. Med de tre medföljande silikonfenorna kan du justera dem till perfekt passform för att du ska kunna fokusera fullt ut på din träning. De trådlösa hörlurarna ger dig ett rikligt premiumljud med bra bas som du även kan anpassa efter eget tycke i Jaybirds app.  

M3 rekommenderar Jaybird True wireless-sporthörlurar

M3 rekommenderar

"En ny stjärna har äntrat scenen! Jaybird Vista tar vid där hyllade Run XT avslutade och gör det med bravur. Utan tvekan ett av årets bästa och mest kompetenta sporthörlurar i true wireless-utförande."

Läs hela testet här

Jaybird Vista har perfekt passform för sport

Bekväm passform för sport

Jaybird Vista har är designade för att passa dig och dina aktiviteter. I förpackningen medföljer det tre olika storlekar på silikonfenor för att möjliggöra en säker och bekväm passform. Med Vista True wireless-hörlurar kan du fokusera på din träning och musik utan att behöva oroa dig för att hörlurarna ska falla ut.

Jaybird Vista True Wirless-hörlurar med perfekt förvaring i laddningsfodral

Praktiskt fodral

Det medföljande laddningsfodralet passar även utmärkt till förvaring. När du inte använder dina hörlurar placerar du dem i det kompakta och smidiga fodralet för ett säkert skydd. Du kan lägga ner fodralet i väskan och känna dig lugn över att hörlurarna är redo för att användas nästa gång det är dags. 

Jaybird Vista är designade för att klara av de mest tuffa förhållanden

Vatten- och svettsäkra

Med sitt IPX7-skydd får du ett par vattenresistenta hörlurar som tål skyfall, nedsänkning och annan oavsiktlig exponering för vatten. Jaybird Vista har en unik inkapslad konstruktion som innebär helt täta komponenter och är även testade för tuffa förhållanden. Du kan med andra ord använda dina hörlurar under hård träning och långa löpturer - även om du svettas mycket. 

Kontrollera din musik och ditt ljud i Jaybird Vista med app

Ta kontrollen med app

På vardera öronsnäcka finns en knapp där du kan styra din musik utan att behöva ta fram din telefon. Du kan bland annat pausa/ starta din uppspelning och byta spår. Du har även möjligheten att skräddarsy knapparnas funktioner. Laddar du ner Jaybirds app "My Sound" får du total kontroll över anpassning av dina knappar men även din musik genom den inbyggda equalizern. 

Jaybird Vista True Wireless-hörlurar på ett vitt bord

Flexibel batteritid

Med Jaybird Vista True Wireless-hörlurar är du redo för ett träningspass på rekordtid. Hörlurarna har en lång batteritid på upp till 6 timmar, skulle du missa att ladda dem får du på endast 5 minuters laddning upp till 1 timmes speltid. Du kommer aldrig mer behöva utföra ett träningspass utan musik i dina öron!. Tillsammans med laddningsfodralet får du totalt upp till 16 timmars batteritid vilket gör att du kan lyssna på musik under hela arbetsdagen och träningspasset. 

Trådlöst med Bluetooth

Med Bluetooth 5.0 får du en stabil trådlös anslutning för din musik. Räckvidden på upp till 10 meter gör att du slipper ha telefonen på dig under ditt gympass. Du kan utan problem förvara den i en väska bredvid dig eller ihop med din vattenflaska.

I förpackningen:

  • Hörlurar
  • 3 olika örongel 
  • Laddningsfodral
  • USB-C-Laddningskabel
Jaybird Vista True wireless-hörlurar med medföljande tillbehör