Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Trådlösa in-ear-hörlurar med ett klassiskt JBL-ljud

JBL Free X

  Art.nr: 1010374
 • Batteritid upp till 4 timmar
 • Snabbladdning på 15 min
 • Stänksäkra med IPX5-certifiering
 • Handsfree-samtal
 • 20 timmar extra batteritid med fodral

Kombinera med

JBL Free X
Trådlösa in-ear-hörlurar med ett klassiskt JBL-ljud

690:-


 • Pris: 939:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Free X
Trådlösa in-ear-hörlurar med ett klassiskt JBL-ljud

690:-


 • Pris: 789:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Free X är ett par trådlösa in-ear-hörlurar som bjuder på ett karaktäristiskt JBL-ljud med en design anpassad för ett aktivt liv. Du kan lyssna på musik i upp till 4 timmar och har en batteribackup på sammanlagt 20 timmar med den smarta laddningsväskan som medföljer. Tack vare det IPX5-certifierade stänkskyddet kan du utan problem njuta av din musik eller svara på samtal oavsett väder.

Produktbild på JBL Free X

Trådlös frihet

Upptäck friheten som ett par trådlösa hörlurar ger dig medan du lyssnar på musik, svarar på samtal eller kör ett hårt träningspass på gymmet. Du slipper oroa dig för att fastna i kablar och hörlurar som plötsligt dras ut ut öronen. Med JBL Free X får du ett par in-ear-hörlurar med bekväm passfom som du kan anpassa efter dina öron tack vare de öronpluggar i 3 storlekar och gelhylsor i 2 storlekar som medföljer. 

Med JBL Free X kan du ta emot dina samtal med handsfree

Handsfree-samtal

Den integrerade telefonen i JBL Free X gör dina samtal tydliga oavsett var du befinner dig. Ljudet växlar automatiskt mellan stereo-/mono-läge för att du ska få en så naturlig samtalsupplevelse som möjligt. 

JBL Free X passar utmärkt att använda vid träning

Aktiv livsstil

Med ett rejält IPX5-certifierat stänkskydd får du ett par hörlurar som tål både regn och svett. Du kan använda dina in-ear-hörlurar till allt från uppfriskande promenader i regnet till riktigt tunga pass på gymmet. 

JBL Free X hörlurar - perfekt på tunnelbanan

24 timmars kombinerad uppspelning

Med JBL Free X kan du njuta av din musik en hel dag. Det inbyggda batteriet ger dig upp till 4 timmars oavbruten uppspelning och tillsammans med det smarta laddningsfodralet får du en back upp på 20 timmar (5 laddningar). Om du missat att ladda dina hörlurar inför träningspasset på lunchen kan du tack vare en snabbladdning på endast 15 minuter få 1 timmes musikuppspelning. Med JBL Free X kommer du aldrig mer behöva köra ett till gympass utan musik i dina öron.

I förpackningen:

 • JBL Free-hörlurar 
 • Laddfodral 
 • 2 x uppsättningar gelhylsor (M, L) 
 • 3 x uppsättningar öronpluggar av silikon (S, M, L) 
 • Micro-USB-sladd för laddning 
 • Snabbguide 
 • Säkerhetsblad, garantidokument och varningsblad
1010374 1010374 JBL JBL Free X JBLFREEXBLKBT JBL Free X är ett par trådlösa in-ear-hörlurar som bjuder på ett karaktäristiskt JBL-ljud med en design anpassad för ett aktivt liv. Du kan lyssna på musik i upp till 4 timmar och har en batteribackup på sammanlagt 20 timmar med den smarta laddningsväskan som medföljer. Tack vare det IPX5-certifierade stänkskyddet kan du utan problem njuta av din musik eller svara på samtal oavsett väder. Trådlös frihet Upptäck friheten som ett par trådlösa hörlurar ger dig medan du lyssnar på musik, svarar på samtal eller kör ett hårt träningspass på gymmet. Du slipper oroa dig för att fastna i kablar och hörlurar som plötsligt dras ut ut öronen. Med JBL Free X får du ett par in-ear-hörlurar med bekväm passfom som du kan anpassa efter dina öron tack vare de öronpluggar i 3 storlekar och gelhylsor i 2 storlekar som medföljer.  Handsfree-samtal Den integrerade telefonen i JBL Free X gör dina samtal tydliga oavsett var du befinner dig. Ljudet växlar automatiskt mellan stereo-/mono-läge för att du ska få en så naturlig samtalsupplevelse som möjligt.  Aktiv livsstil Med ett rejält IPX5-certifierat stänkskydd får du ett par hörlurar som tål både regn och svett. Du kan använda dina in-ear-hörlurar till allt från uppfriskande promenader i regnet till riktigt tunga pass på gymmet.  24 timmars kombinerad uppspelning Med JBL Free X kan du njuta av din musik en hel dag. Det inbyggda batteriet ger dig upp till 4 timmars oavbruten uppspelning och tillsammans med det smarta laddningsfodralet får du en back upp på 20 timmar (5 laddningar). Om du missat att ladda dina hörlurar inför träningspasset på lunchen kan du tack vare en snabbladdning på endast 15 minuter få 1 timmes musikuppspelning. Med JBL Free X kommer du aldrig mer behöva köra ett till gympass utan musik i dina öron. I förpackningen: JBL Free-hörlurar Laddfodral 2 x uppsättningar gelhylsor (M, L) 3 x uppsättningar öronpluggar av silikon (S, M, L) Micro-USB-sladd för laddning Snabbguide Säkerhetsblad, garantidokument och varningsblad True Wireless 2,9 109 690 SEK 690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless