Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa True Wireless-hörlurar med Smart Ambient

JBL Live 300TWS - Black

  Art.nr: 1013837
  • 20 timmars sammanlagd uppspelning
  • Ambient Aware- och TalkThru-teknik
  • Svett- och vattentåliga
  • Bekväm och säker passform
  • Handsfree-samtal i stereo

Kombinera med

JBL Live 300TWS - Black
Trådlösa True Wireless-hörlurar med Smart Ambient

999:-


  • Pris: 1 198:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL Live 300TWS - Black
Trådlösa True Wireless-hörlurar med Smart Ambient

999:-


  • Pris: 1 098:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var alltid ansluten till din musik och världen runt dig, på en och samma gång. JBL Live 300TWS är ett par trådlösa True Wireless-hörlurar med klassisk JBL-ljud som är svett- och vattentåliga. Du kan kontrollera ljudet med brusreducering, vara medveten om din omgivning med Ambient Aware och använd TalkThru för att prata med dina vänner, utan att ta av dig hörlurarna. Upplev total frihet med trådlösa True Wireless-hörlurar från JBL. Liten storlek, men med stort ljud.

JBL Live 300TWS true wireless-hörlurar

Ambient Aware- och TalkThru-teknik

Kontrollera världen runt dig. Gå omedelbart från helt uppslukande musik till att lägga märke till din omgivning med Ambient Aware. Prata med dina vänner utan att ta av dig hörlurarna med TalkThru. Svep på hörlurarna för att aktivera dem.

Handsfree-samtal i stereo

Var du än är i världen och vad du än gör så ta med dig din musik och håll dig uppkopplad med perfekta och tydliga stereosamtal utan bakgrundsbrus. Upptäck fullständig lyssningsfrihet med handsfree och utan distraktioner tack vare pekkontroller som styr allt.

Trådlös musik med true wireless

Hörlurar med stöd för röstassistent

Röstassistenten ger dig bekvämligheten från Google Assistent och Amazon Alexa direkt i öronen, vilket gör det ännu enklare för dig att få vad du vill ha. Välj bara din assistent med My JBL Headphones-appen, sedan är du helt klar. Svep på hörlurarna för att aktivera dem.

Anpassa ditt ljud

Dina hörlurar ska anpassa sig efter dig, inte tvärtom. JBL LIVE 300TWS har Personi-Fi, som med bara några enkla steg anpassar din ljudprofil efter ditt kön, din ålder och dina preferenser så att du får bästa möjliga lyssningsupplevelser. Personi-Fi hittar du i den senaste versionen av My JBL Headphones-appen, som är gratis att ladda ner. 

Trådlösa True Wireless-hörlurar med Smart Ambient

True Wireless med lång batteritid

Var aldrig utan din musik. JBL LIVE 300TWS ger dig 6 timmars ljuduppspelning på en enda laddning. Placera dem i laddningsetuiet så får du 14 timmars ljuduppspelning till. Få en timmes batteri-boost på bara 10 minuter.

Svett- och vattentåliga hörlurar

Låt aldrig dåligt väder eller hård träning stoppa dig. JBL LIVE 300TWS är svett- och vattenresistenta och IPX5-certifierade.

1013837 JBL JBL Live 300TWS - Black JBLLIVE300TWSBLK Var alltid ansluten till din musik och världen runt dig, på en och samma gång. JBL Live 300TWS är ett par trådlösa True Wireless-hörlurar med klassisk JBL-ljud som är svett- och vattentåliga. Du kan kontrollera ljudet med brusreducering, vara medveten om din omgivning med Ambient Aware och använd TalkThru för att prata med dina vänner, utan att ta av dig hörlurarna. Upplev total frihet med trådlösa True Wireless-hörlurar från JBL. Liten storlek, men med stort ljud.Ambient Aware- och TalkThru-teknikKontrollera världen runt dig. Gå omedelbart från helt uppslukande musik till att lägga märke till din omgivning med Ambient Aware. Prata med dina vänner utan att ta av dig hörlurarna med TalkThru. Svep på hörlurarna för att aktivera dem.Handsfree-samtal i stereoVar du än är i världen och vad du än gör så ta med dig din musik och håll dig uppkopplad med perfekta och tydliga stereosamtal utan bakgrundsbrus. Upptäck fullständig lyssningsfrihet med handsfree och utan distraktioner tack vare pekkontroller som styr allt.Hörlurar med stöd för röstassistentRöstassistenten ger dig bekvämligheten från Google Assistent och Amazon Alexa direkt i öronen, vilket gör det ännu enklare för dig att få vad du vill ha. Välj bara din assistent med My JBL Headphones-appen, sedan är du helt klar. Svep på hörlurarna för att aktivera dem.Anpassa ditt ljudDina hörlurar ska anpassa sig efter dig, inte tvärtom. JBL LIVE 300TWS har Personi-Fi, som med bara några enkla steg anpassar din ljudprofil efter ditt kön, din ålder och dina preferenser så att du får bästa möjliga lyssningsupplevelser. Personi-Fi hittar du i den senaste versionen av My JBL Headphones-appen, som är gratis att ladda ner. True Wireless med lång batteritidVar aldrig utan din musik. JBL LIVE 300TWS ger dig 6 timmars ljuduppspelning på en enda laddning. Placera dem i laddningsetuiet så får du 14 timmars ljuduppspelning till. Få en timmes batteri-boost på bara 10 minuter.Svett- och vattentåliga hörlurarLåt aldrig dåligt väder eller hård träning stoppa dig. JBL LIVE 300TWS är svett- och vattenresistenta och IPX5-certifierade. True Wireless 4 45 999 SEK 999 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless