Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar med JBL Pure Bass

JBL Tune 220TWS - Black

  Art.nr: 1011200
 • Upp till 19 timmars batteritid (laddfodral)
 • 12,5 mm högtalarelement
 • Handsfree-samtal i stereo
 • Praktiskt laddningsfodral
 • Smidig styrning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med JBL Tune 220TWS får du ett par true wireless-hörlurar med ergonomisk design och ett hejdundrande ljud tack vare JBL Pure Bass. Genom praktiska knappar på öronsnäckorna kan du smidigt styra din musik och svara på samtal när du är på språng. Med en batteritid på upp till 3 timmar och ytterligare 16 timmar genom det praktiska laddningsfodralet kan du njuta av både musik och samtal en hel dag. Välj färgen som känns helt rätt för dig och matcha dina true wireless med din stil.

Boom boom med JBL Pure Bass

Tråkigt och medelmåttigt ljud hör inte till JBLs motto. Med kraftfulla högtalarelement på 12,5 mm tillsammans med JBL Pure Bass Sound kan du förvänta dig ett bra tryck i true wireless-hörlurarna TUNE 220TWS från JBL. 

JBL Tune 220TWS finns i fyra färger för att matcha din stil

Matcha med din stil

JBL Tune 220 har en stilren metallfinish som finns i fyra olika färger för att du ska kunna välja mellan att visa ditt klassiska eller trendiga jag. Öronsnäckorna må vara små till storleken, men med det välkända JBL-ljudet får du trots det en härlig wow-faktor.

True wireless-hörlurarna har även en ergonomisk design för att du ska kunna använda dem hela dagen utan obehag i dina öron.

JBL Tune 220TWS har lång batteritid

Musik hela dagen lång

"Just can’t get enough"? Inte JBL Tune 220TWS heller. Med en batteritid på upp till 3 timmars speltid kan du lyssna på Depeche Modes gamla goding från 80-talet över 50 gånger innan det är dags för en ny laddning. Med det praktiska laddningsfodralet får du sammanlagt 16 timmars extra batteritid till att njuta av dina favoritlåtar.

JBL Tune 220TWS är helt trådlösa för att ge dig total frihet

Fri som en fågel med Tune 220TWS

Med true wireless-hörlurarna från JBL slipper du irriterande trassel från kramgo sladdar. Njut av din musik eller ta del av djupa handsfree-samtal precis som du vill, med helt trådlösa öronsnäckor i dina öron. JBL Tune 220TWS är kompatibel med både Iphone och Android-enheter. 

JBL Tune 220TWS har ett medföljande laddningsfodral

I förpackningen:

 • JBL TUNE 220TWS öronsnäckor
 • Micro-USB-laddningskabel
 • Laddningsfodral
 • Garanti/varning
 • Snabbguide/säkerhetsblad
1011200 1011200 JBL JBL Tune 220TWS - Black JBLT220TWSBLK Med JBL Tune 220TWS får du ett par true wireless-hörlurar med ergonomisk design och ett hejdundrande ljud tack vare JBL Pure Bass. Genom praktiska knappar på öronsnäckorna kan du smidigt styra din musik och svara på samtal när du är på språng. Med en batteritid på upp till 3 timmar och ytterligare 16 timmar genom det praktiska laddningsfodralet kan du njuta av både musik och samtal en hel dag. Välj färgen som känns helt rätt för dig och matcha dina true wireless med din stil. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Boom boom med JBL Pure Bass Tråkigt och medelmåttigt ljud hör inte till JBLs motto. Med kraftfulla högtalarelement på 12,5 mm tillsammans med JBL Pure Bass Sound kan du förvänta dig ett bra tryck i true wireless-hörlurarna TUNE 220TWS från JBL.  Matcha med din stil JBL Tune 220 har en stilren metallfinish som finns i fyra olika färger för att du ska kunna välja mellan att visa ditt klassiska eller trendiga jag. Öronsnäckorna må vara små till storleken, men med det välkända JBL-ljudet får du trots det en härlig wow-faktor. True wireless-hörlurarna har även en ergonomisk design för att du ska kunna använda dem hela dagen utan obehag i dina öron. Musik hela dagen lång "Just can’t get enough"? Inte JBL Tune 220TWS heller. Med en batteritid på upp till 3 timmars speltid kan du lyssna på Depeche Modes gamla goding från 80-talet över 50 gånger innan det är dags för en ny laddning. Med det praktiska laddningsfodralet får du sammanlagt 16 timmars extra batteritid till att njuta av dina favoritlåtar. Fri som en fågel med Tune 220TWS Med true wireless-hörlurarna från JBL slipper du irriterande trassel från kramgo sladdar. Njut av din musik eller ta del av djupa handsfree-samtal precis som du vill, med helt trådlösa öronsnäckor i dina öron. JBL Tune 220TWS är kompatibel med både Iphone och Android-enheter.  I förpackningen: JBL TUNE 220TWS öronsnäckorMicro-USB-laddningskabelLaddningsfodralGaranti/varningSnabbguide/säkerhetsblad True Wireless 3,1 113 590 SEK 590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless