Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

OnePlus Buds - True wireless-hörlurar med oslagbart ljud

OnePlus Buds - White

  Art.nr: 1015586
  • Upp till 30 timmars batteritid
  • Brusreducering
  • IPX4-certifiering
  • Kraftfull djup bas
  • Låglatensläge
Färg/Variant: Vit

790:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Släpp din musik fri med OnePlus Buds - true wireless-hörlurar med ett utseende som matchar ljudet. När OnePlus skapar sina produkter lägger de stor vikt vid alla detaljer, så här har de tagit fram ett par hörlurar med fokus på de viktigaste egenskaperna. Det innebär riktigt lång batteritid, ergonomisk och bekväm design och ett 3D-ljud med Dolby Atmos. Dessutom med smarta touch-kontroller så du enkelt kan styra musik och telefonsamtal med bara ett enkelt klick eller två. 

OnePlus Buds är kompatibla med alla Bluetooth-enheter men ger den bästa upplevelsen tillsammans med en OnePlus-mobil. Vissa av funktionerna som beskrivs nedan är endast tillgängliga för OnePlus 6 och senare.

30 timmars batteritid

Är det något OnePlus alltid lägger extra krut på så är det batteritid och snabb laddning. Fulladdade kan OnePlus Buds spela musik i upp till 7 timmar. Tack vare att det laddningsbara fodralet fungerar som är powerbank får du med ett fulladdat fodral upp till 30 timmars lyssningstid. 

Och när du väl behöver fylla upp nivåerna och har kort om tid så räcker 10 minuters laddning 10 timmars lyssnande. Så du behöver aldrig stå utan musik när du behöver det.

Svettåliga hörlurar

Med IPX4*-gradering är dina OnePlus Buds säkra från väta så att du kan hålla fokus på ditt aktiva liv. Hörlurar är IPX4-klassade, men laddfodralet är det inte. Undvik att använda hörlurarna under ansträngande träning eller i fuktig miljö.

OnePlus Buds är True wireless-hörlurar med vattentålighet IPX4

Högt och tydligt

Utrustad med en unik algoritm för brusreducering och tre mikrofoner för att förbättra tydligheten, filtrerar OnePlus Buds bort bakgrundsbrus för tydliga röstinspelningar och gör det lättare att höra samtal.

Oslagbart ljud

Njut av rikare toner, tydligare sånger och djupare bas tack vare en 13,4 mm dynamiskt driver. Upplev 3D-stereo med Dolby Atmos eller fantastisk ljudkvalitet med hjälp av Dirac Audio Tuner.

OnePlus Buds är true wireless-hörlurar från OnePlus med oslagbart ljud

Styr musik och samtal direkt på hörlurarna

Välj hur du hanterar din musik. Anpassningsbara dubbeltryckning och lång tryckfunktioner ger dig mer kontroll över dina OnePlus Buds. Har du en OnePlus-mobil kan du anpassa funktionen för dubbeltryck att betyda antingen Nästa låt, Föregående låt, Aktivera röstassistent eller Spela upp/pausa.

Ett långtryck i 3 sekunder kan byta kopplingen mellan enheter och ett tryck i 5 sekunder accepterar ett samtal. 

Enkel anslutning till OnePlus-mobiler

Hoppa över alla problem. Anslut dina OnePlus Buds till din Android-enhet på ett ögonblick med Fast Pair.

Upplev branschledande parning med låg latens när du ansluter OnePlus Buds till din OnePlus-telefon medan du spelar spel. I Fnatic-läge reduceras latensen till 103 ms, vilket håller dig i synk med vad som händer på skärmen.