OnePlus Buds Z - White - OnePlus Buds Z – True Wireless med Bass Boost
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

OnePlus Buds Z – True Wireless med Bass Boost

OnePlus Buds Z - White

  Art.nr: 1017694
  • Upp till 20 timmars batteritid
  • Snabbladdning
  • IP55-certifiering
  • Djup basdefinition
  • Sitter bekvämt i örat
619:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus lägger alltid stor vikt vid detaljerna i sina produkter, och OnePlus Buds Z är förstås inget undantag. De stilrena hörlurarna har lång batteritid, sitter bekvämt i örat och har ett detaljrikt ljud med kraftfull bas. Räckvidden på 10 meter låter dig lämna telefonen på skrivbordet medan du hämtar en kopp kaffe! 

Förstärkt djup med Bass Boost

Hörlurarna har en avancerad 10 mm dynamisk drivrutin som ger en djup basdefinition. Bass Boost-funktionen ger ett förstärkt djup i musiken och lyfter fram detaljerna takt för takt. Genom att hitta den silikontopp som passar dig bäst (tre olika storlekar medföljer) stängs störande ljud ute samtidigt som komforten optimeras. 

OnePlus Buds Z, närbild på laddningsfodralet med lurarna i. Två händer håller i fodralet.

20 timmars batteritid

Med de trådlösa OnePlus Buds Z får du upp till 20 timmars batteritid tillsammans med fodralet, och tack vare snabbladdningsfunktionen är extra batteritid alltid inom räckhåll! På bara tio minuter laddas lurarna med tre timmars speltid, och du kan fortsätta njuta av din favoritmusik.  

Säkra för en aktiv livsstil

Buds Z är IP55-klassade, vilket innebär att de är damm- och spolskyddade. Svett och regn är med andra ord inga problem, så varken det svettiga passet på gymmet eller löprundan i regnet behöver ställas in i brist på musiksällskap.