Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar

Philips TAT2205BK

  Art.nr: 1012929
  • Upp till 4 timmars batteritid
  • 6 mm element/sluten baksida
  • Inbyggd mikrofon med ekoreducering
  • Snabbladdning 15 min ger 1h speltid
  • Styr med praktisk multiknapp
199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Philips T2205BK - Black
Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar
Philips TAT2205BK

199:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips T2205BK - Black
Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar
Philips TAT2205BK

199:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar i kompakt design. Philips TAT2205 är ett par True Wireless-hörlurar med akustiska neodymelement på 6 mm som ger dig ett rent och balanserat ljud, trots den kompakta storleken. Den stänk- och svettåliga IPX4 -certifieringen gör att du kan använda dina trådlösa hörlurar både till skola, arbete och träning. Med en batteritid på upp till 4 timmar, som kan förlängas till sammanlagt 12 timmar med laddningsfodralet, ger dig gott om tid för musik hela dagen. 

Kraftfullt ljud i liten design

Med Philips akustiska neodymelement på 6 mm i TAT2205 får du ett rent och balanserat ljud trots den kompakta hörlursdesignen. Du kan njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina in-ear-hörlurar. 

Stänk- och svettåliga hörlurar

Tycker du också att träning och musik hör ihop? True wireless-hörlurarna TAT2205 är stänk- och svettåliga enligt IPX4. Det betyder att du kan använda dina trådlösa hörlurar när du tränar och svettas med gott samvete. Du behöver heller inte oroa dig för dina hörlurar om du överraskas av regn under din promenad.

Stöd för röstassistent

Aktivera telefonens röstassistent utan att vidröra telefonen. Be Siri eller Google Assistant att spela upp musik, ringa eller skicka meddelanden till vänner, kontrollera vädret och mycket mer med hjälp av dina True Wireless-hörlurar TAT2205 från Philips.

Styr med praktisk multiknapp

Med en multifunktionsknapp på dina öronsnäckor kan du enkelt och smidigt ta kontroll över din musik och dina telefonsamtal. Du kan exempelvis hoppa över den dåliga låten i spellistan, avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast eller varför inte ställa en fråga till Siri eller Google Assistant.

Tydliga samtal med ekoreducering

Inga mer irriterande ekon när du pratar i telefon. Med Philips akustiska ekoreducering får du alltid en klar och störningsfri anslutning.

Enkel laddning

Philips TAT2205 har en batteritid på upp till 4 timmar och tillsammans med ett laddat fodral kan du njuta av din musik och poddcasts i upp till 12 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att automatiskt starta laddningen. En LED-indikatorer på utsidan visar aktuell batteristatus på fodralet så att du har full koll på om du behöver ladda upp det. På endast 15 minuters laddning får du tillgång till 1 timmes speltid. En fullständig laddningar tar ca 2 timmar via den medföljande USB-C-kabeln. 

Perfekt och säker passform

Tre olika storlek på de medföljande öronsnäckorna låter dig hitta en perfekt passform. Det bidrar även till passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer. De nätta öronsnäckorna placerar du i öronen och du får både utmärkt komfort samtidigt som vingarna ger en bättre och säkrare passform så de håller sig på plats. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att hörlurarna ska trilla ut ur öronen när du rör på dig.