Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentåliga True Wireless-hörlurar med monoläge

Philips TAT3215WT - White

  Art.nr: 1012934
  • Upp till 6 timmars speltid
  • Inbyggd mikrofon med ekoreducering
  • 15 min snabbladdning ger över 1h speltid
  • Växla mikrofonen mellan öronpropparna
  • Stöd för röstassistent
Färg/Variant: Vit

499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Philips T3215WT - White
Vattentåliga True Wireless-hörlurar med monoläge
Philips TAT3215WT - White

499:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 698:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips T3215WT - White
Vattentåliga True Wireless-hörlurar med monoläge
Philips TAT3215WT - White

499:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 598:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar med praktiskt monoläge. Philips TAT3215 är ett par True Wireless-hörlurar som levererar ett bra ljud och har en rejäl batteritid med upp till 24 timmars speltid tack vare laddningsfodralet. Med monoläget får du längre samtalstid då mikrofonen tilldelas automatiskt den öronpropp du väljer att använda, medan den andra laddas. De akustiska neodymelement på 6 mm säkerställer att du får ett rent och balanserat ljud, trots den kompakta storleken i dina nya True Wireless-hörlurar. 

Stänk- och svettåliga True Wireless-hörlurar

Tycker du också att träning och musik hör ihop? True wireless-hörlurarna TAT3215 är stänk- och svettåliga enligt IPX4. Det betyder att du kan använda dina trådlösa hörlurar när du tränar och svettas med gott samvete. Du behöver heller inte oroa dig för dina hörlurar om du överraskas av regn under din promenad.

Kraftfulla ljudelement

Med Philips akustiska neodymelement på 6 mm i TAT3215får du ett rent och balanserat ljud trots den kompakta hörlursdesignen. Du kan njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina True Wireless-hörlurar. 

Växla mikrofon med monoläge

Behöver du ta ett samtal när batteriet i hörlurarna börjar ta slut? Med det praktiska monoläget får du mer samtalstid genom att använda en öronsnäcka åt gången, medan den andra laddas. Mikrofonen tilldelas automatiskt den öronpropp du väljer att använda och du kan enkelt byta till den andra när du behöver. Smart, eller hur?

Tydliga samtal med ekoreducering

Inga mer irriterande ekon när du pratar i telefon. Med Philips akustiska ekoreducering får du alltid en klar och störningsfri anslutning.

Stöd för röstassistent

Aktivera telefonens röstassistent utan att vidröra telefonen. Be Siri eller Google Assistant att spela upp musik, ringa eller skicka meddelanden till vänner, kontrollera vädret och mycket mer med hjälp av dina True Wireless-hörlurar TAT3215 från Philips.

Styr med praktisk multiknapp

Med en multifunktionsknapp på dina öronsnäckor kan du enkelt och smidigt ta kontroll över din musik och dina telefonsamtal. Du kan exempelvis hoppa över den dåliga låten i spellistan, avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast eller varför inte ställa en fråga till Siri eller Google Assistant.

Hörlurar med lång batteritid

Philips TAT3215 har en batteritid på upp till 6 timmar och tillsammans med ett laddat fodral kan du njuta av din musik och poddcasts i upp till 24 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att automatiskt starta laddningen. En LED-indikatorer på utsidan visar aktuell batteristatus på fodralet så att du har full koll på om du behöver ladda upp det. På endast 15 minuters laddning får du tillgång till 1 timme och 15 minuters speltid. En fullständig laddningar tar ca 1,5 timmar via den medföljande USB-C-kabeln.