Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar med välbalanserat ljud

Philips UpBeat SHB2505 - Black

  Art.nr: 1007620
 • Batteritid upp till 5 + 15 timmar
 • 6 mm neodymium-högtalarelement
 • Automatisk på/av och automatisk sammankoppling
 • Android- & iOS-stöd
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Philips UpBeat SHB2505 - Black
Produkt du tittar på: True Wireless-hörlurar med välbalanserat ljud

589:-

Andersson Wall charger USB 1xQC3.0 3A
Andersson Lightning Cable 3in1 Black/White 1,5M 2.4A
Andersson PRB 2.7 10.000 mAh - Black/Grey

 • Pris: 986:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips UpBeat True (SHB2505) ger dig fullständig rörelsefrihet i 5 timmar på en laddning och det praktiska laddningsfodralet ger dig ytterligare 15 timmar speltid. True Wireless-hörlurar låter dig slippa tråkiga kablar och ha säker passform men även behålla en utmärkt ljudkvalitet och kunna hantera telefonsamtal med händerna fria.

Philisp SHB2505 true wireless

Välbalanserad ljudupplevelse

Med neodymium-högtalarelement på 6 mm lyckas man framställa en dynamisk ljudupplevelse rent och balanserat ljud. Du får allt från klar diskant till kraftfull bas ur dessa effektfulla element.

Laddas enkelt i fodralet

Om du har laddat förvarings-etuiet till max så kan du få ut hela 20 timmar speltid ur dina hörlurar fördelat på fyra laddningar. Hörlurarna lägger du enkelt i fodralet för att de direkt börjar laddas och blir redo för nästa användning.

LED-indikatorer på utsidan visas aktuell batteristatus på fodralet så du har full koll på om du behöver koppla in laddaren i det.

Enkel uppstart

När du vill börja börja använda hörlurarna tar du enkelt ur dom ur fodralet och de paras automatiskt ihop med din tidigare sammankopplade ljudkälla. När du sedan sätter i hörlurarna för laddning i fodralet upphör denna sammankopplingen till du tar upp dom igen.

Bra komfort med säker passform

Olika storlek på de medföljande öronsnäckorna låter dig hitta en perfekt passform. Det bidrar även till passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer och till bättre batteritid. De nätta öronsnäckorna placerar du i öronen och du får både utmärkt komfort och vingarna ger en bättre och säkrare passform så de håller sig på plats.

Bluetooth v5.0 för samtal och musik

Med en stabil sammankoppling mellan ljudkällan som exempelvis din smartphone och dina UpBeat True kan du både lyssna på musik och ta handsfree-samtal. Välj om du vill använda båda eller om du bara vill ha en av dem i olika situationer. 

Kontrollera ljudet direkt på hörlurarna

Genom enkla knapptryckningar kan du som med en fjärrkontroll på ena snäckan styra över ljuduppspelningen. Du kan spela upp eller pausa låtar och besvara samtal med en enkel knapptryckning.

Titta även på

(4 st)
 • Upp till 3 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon med brusreducering
 • Stöd för röstassistent

699:-

Titta även på

(4 st)
 • Upp till 3 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon med brusreducering
 • Stöd för röstassistent

699:-

1007620 Philips Philips UpBeat SHB2505 - Black SHB2505BK/10 Philips UpBeat True (SHB2505) ger dig fullständig rörelsefrihet i 5 timmar på en laddning och det praktiska laddningsfodralet ger dig ytterligare 15 timmar speltid. True Wireless-hörlurar låter dig slippa tråkiga kablar och ha säker passform men även behålla en utmärkt ljudkvalitet och kunna hantera telefonsamtal med händerna fria. Välbalanserad ljudupplevelse Med neodymium-högtalarelement på 6 mm lyckas man framställa en dynamisk ljudupplevelse rent och balanserat ljud. Du får allt från klar diskant till kraftfull bas ur dessa effektfulla element. Laddas enkelt i fodralet Om du har laddat förvarings-etuiet till max så kan du få ut hela 20 timmar speltid ur dina hörlurar fördelat på fyra laddningar. Hörlurarna lägger du enkelt i fodralet för att de direkt börjar laddas och blir redo för nästa användning. LED-indikatorer på utsidan visas aktuell batteristatus på fodralet så du har full koll på om du behöver koppla in laddaren i det. Enkel uppstart När du vill börja börja använda hörlurarna tar du enkelt ur dom ur fodralet och de paras automatiskt ihop med din tidigare sammankopplade ljudkälla. När du sedan sätter i hörlurarna för laddning i fodralet upphör denna sammankopplingen till du tar upp dom igen. Bra komfort med säker passform Olika storlek på de medföljande öronsnäckorna låter dig hitta en perfekt passform. Det bidrar även till passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer och till bättre batteritid. De nätta öronsnäckorna placerar du i öronen och du får både utmärkt komfort och vingarna ger en bättre och säkrare passform så de håller sig på plats. Bluetooth v5.0 för samtal och musik Med en stabil sammankoppling mellan ljudkällan som exempelvis din smartphone och dina UpBeat True kan du både lyssna på musik och ta handsfree-samtal. Välj om du vill använda båda eller om du bara vill ha en av dem i olika situationer.  Kontrollera ljudet direkt på hörlurarna Genom enkla knapptryckningar kan du som med en fjärrkontroll på ena snäckan styra över ljuduppspelningen. Du kan spela upp eller pausa låtar och besvara samtal med en enkel knapptryckning. True Wireless 3,8 5 589 SEK 589 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless