Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True Wireless-hörlurar i kompakt design

Philips UpBeat TAUT102 - Black

  Art.nr: 1010481
 • Upp till 3 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon med brusreducering
 • Stöd för röstassistent
 • Trådlös uppkoppling med Bluetooth
 • 6 mm akustiska neodymelement

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips UpBeat TAUT102 är ett par True wireless-hörlurar i en kompakt och bekväm design med en batteritid på upp till 3 timmar. Du slipper långa, trassliga kablar och kan både njuta av musik samt hantera telefonsamtal. Tillsammans med laddningsfodralet får du en batteritid på upp till 12 timmar.

Philips TAUT102 True wireless hörlurar i kompakt design

Starkt ljud i kompakt format

Med Philips akustiska neodymelement på 6 mm i TAUT102 får du ett rent och balanserat ljud trots den kompakta hörlursdesignen. Du kan njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina in-ear-hörlurar. 

Styr med praktisk multiknapp

Med en multifunktionsknapp på dina öronsnäckor kan du enkelt och smidigt ta kontroll över din musik och dina telefonsamtal. Du kan exempelvis hoppa över den dåliga låten i spellistan, avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast eller varför inte ställa en fråga till Siri eller Google Assistant.

Enkel laddning

Philips UpBeat TAUT102 har en batteritid på upp till 3 timmar och tillsammans med ett laddat fodral kan du njuta av din musik eller dina poddcasts i upp till 12 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att automatiskt starta laddningen. En LED-indikatorer på utsidan visar aktuell batteristatus på fodralet så att du har full koll på om du behöver ladda upp det. En fullständig laddningar tar ca 2 timmar.

Komfort med säker passform

Tre olika storlek på de medföljande öronsnäckorna låter dig hitta en perfekt passform. Det bidrar även till passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer. De nätta öronsnäckorna placerar du i öronen och du får både utmärkt komfort samtidigt som vingarna ger en bättre och säkrare passform så de håller sig på plats. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att hörlurarna ska trilla ut ur öronen när du rör på dig.

Titta även på

(23 st)
 • Upp till 14 timmars speltid
 • Tåliga mot svett
 • Snabb laddning

699:-

Titta även på

(23 st)
 • Upp till 14 timmars speltid
 • Tåliga mot svett
 • Snabb laddning

699:-

1010481 Philips Philips UpBeat TAUT102 - Black TAUT102BK/00 Philips UpBeat TAUT102 är ett par True wireless-hörlurar i en kompakt och bekväm design med en batteritid på upp till 3 timmar. Du slipper långa, trassliga kablar och kan både njuta av musik samt hantera telefonsamtal. Tillsammans med laddningsfodralet får du en batteritid på upp till 12 timmar. Starkt ljud i kompakt format Med Philips akustiska neodymelement på 6 mm i TAUT102 får du ett rent och balanserat ljud trots den kompakta hörlursdesignen. Du kan njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina in-ear-hörlurar.  Styr med praktisk multiknapp Med en multifunktionsknapp på dina öronsnäckor kan du enkelt och smidigt ta kontroll över din musik och dina telefonsamtal. Du kan exempelvis hoppa över den dåliga låten i spellistan, avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast eller varför inte ställa en fråga till Siri eller Google Assistant. Enkel laddning Philips UpBeat TAUT102 har en batteritid på upp till 3 timmar och tillsammans med ett laddat fodral kan du njuta av din musik eller dina poddcasts i upp till 12 timmar. När det är dags att ladda dina hörlurar placerar du dem enkelt i fodralet för att automatiskt starta laddningen. En LED-indikatorer på utsidan visar aktuell batteristatus på fodralet så att du har full koll på om du behöver ladda upp det. En fullständig laddningar tar ca 2 timmar. Komfort med säker passform Tre olika storlek på de medföljande öronsnäckorna låter dig hitta en perfekt passform. Det bidrar även till passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer. De nätta öronsnäckorna placerar du i öronen och du får både utmärkt komfort samtidigt som vingarna ger en bättre och säkrare passform så de håller sig på plats. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att hörlurarna ska trilla ut ur öronen när du rör på dig. True Wireless 3,8 4 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless