Bekvämt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

REMAX TWS-5 - White

  Art.nr: 1008042
  • 2,5 timmars speltid
  • Brusreducering
  • Snabb laddning
  • Anslut via Bluetooth 5.0

Kombinera med

REMAX TWS-5 - White
Bekvämt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

199:-


  • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

REMAX TWS-5 - White
Bekvämt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

199:-


  • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax TWS-5 är ett kompakt Bluetooth-headset på endast 37 gram som sitter bekvämt i örat under promenaden, träningspasset eller andra aktiviteter med sin ergonomiska design. En snabbladdning av headsetet ger dig en speltid av din favoritmusik på cirka 2,5 timmar. 

Styr enkelt samtal och musik 

Remax  TWS-5 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 5.0 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för att lyssna på musik, radio, och podcasts eller för att ta emot och hantera samtal. Du styr musik, volym och samtal med knapparna på headsetet. Headsetet har en ergonomisk design som passar lika bra i båda öronen. 

Brusreducering för bästa ljud

Headsetet stänger även ut ljud från din omgivning för att göra din röst tydligare vid samtal. Det betyder att du kan svara på samtal oavsett om du står mitt i rusningstrafiken eller sitter på cykeln på vägen till jobbet utan att din röst försvinner i bruset. 

Smart stereoeffekt

Om du startar vänster och höger headset samtidigt ansluter headsetet automatiskt till rätt ljudkanal. Detta gör att du får en stereoeffekt i ljudet när du lyssnar på musik eller pratar i telefon.  Med deras "HD Voice"- teknologi får du en bättre och klarare ljudkvalitet.

Magnetisk laddningsstation

Ditt headset laddas via en laddningsstation som medföljer i förpackningen. Anslut stationen med den medföljande laddkabeln och placera därefter hörlurarna i facket. Laddningsstationen är magnetisk vilket gör att hörlurarna är lätta att placera och riskerar inte att tappa kontakten under laddningen. En laddning ger dig cirka 3 timmar samtalstid eller cirka 2,5 timmar speltid av din favoritmusik. 

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1008042 REMAX REMAX TWS-5 - White TWS-5 White Remax TWS-5 är ett kompakt Bluetooth-headset på endast 37 gram som sitter bekvämt i örat under promenaden, träningspasset eller andra aktiviteter med sin ergonomiska design. En snabbladdning av headsetet ger dig en speltid av din favoritmusik på cirka 2,5 timmar.  Styr enkelt samtal och musik  Remax  TWS-5 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 5.0 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för att lyssna på musik, radio, och podcasts eller för att ta emot och hantera samtal. Du styr musik, volym och samtal med knapparna på headsetet. Headsetet har en ergonomisk design som passar lika bra i båda öronen.  Brusreducering för bästa ljud Headsetet stänger även ut ljud från din omgivning för att göra din röst tydligare vid samtal. Det betyder att du kan svara på samtal oavsett om du står mitt i rusningstrafiken eller sitter på cykeln på vägen till jobbet utan att din röst försvinner i bruset.  Smart stereoeffekt Om du startar vänster och höger headset samtidigt ansluter headsetet automatiskt till rätt ljudkanal. Detta gör att du får en stereoeffekt i ljudet när du lyssnar på musik eller pratar i telefon.  Med deras "HD Voice"- teknologi får du en bättre och klarare ljudkvalitet. Magnetisk laddningsstation Ditt headset laddas via en laddningsstation som medföljer i förpackningen. Anslut stationen med den medföljande laddkabeln och placera därefter hörlurarna i facket. Laddningsstationen är magnetisk vilket gör att hörlurarna är lätta att placera och riskerar inte att tappa kontakten under laddningen. En laddning ger dig cirka 3 timmar samtalstid eller cirka 2,5 timmar speltid av din favoritmusik.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. True Wireless 3,7 17 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless