Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy Buds+ - True Wireless med optimerat AKG-ljud

Samsung Galaxy Buds+ - Black

  Art.nr: 1011969
 • Upp till 22h batteritid med laddningsetui
 • 3 mikrofoner för tydligare samtalsljud
 • Stöd för trådlös laddning
 • 3 min snabbladdning ger 1 timme batteri
 • Rent och naturligt ljud från AKG
1 449:-

Delbetala från 160:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung Galaxy Buds+ - Black
Galaxy Buds+ - True Wireless med optimerat AKG-ljud
Samsung Galaxy Buds+ - Black

1 449:-

Andersson Wall charger Type C-PD 3A

129:-


 • Pris: 1 578:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Buds+ är ett par True Wireless-hörlurar med bekväm passform och ett optimerat, fylligt och nyanserad kvalitetsljud från AKG. Med tre mikrofoner säkerställs även att du får ett klart och tydligt ljud under dina samtal, både för dig och din vän. Tillsammans med det medföljande laddningsetuiet kan du lyssna på din favoritmusik i upp till sammanlagt 22 timmar. Med stöd för trådlös laddning via en kompatibel qi-laddare eller baksidan av en telefon med batteridelning är du alltid redo för nästa låt.

Samsung Galaxy Buds+ true wireless hörlurar med AKG ljud

Kvalitetsljud från AKG

Samsungs Galaxy Buds+ ger dig en spännande musikupplevelse med fyllig diskant och djup bas tack vare sin 2-vägshögtalare. Med kraftfulla element och optimerat ljud från AKG kan du njuta av både musik och podcast i hög ljudkvalitet. Tillsammans med ett adaptivt system med tre mikrofoner får du även ett tydligt och klart samtalsljud, både för dig och den du pratar med, oavsett var du befinner dig. De smarta mikrofonerna hämtar ljud både utifrån och via hörselkanalen för att ditt ljud och din röst ska bli så optimerad och balanserad som möjligt.  

Samsung Galaxy Buds+

Säker och bekväm passform

Med dina Galaxy Buds+ medföljer det utbytbara byglar och proppar i silikon för att du ska kunna anpassa dina nya True Wireless-hörlurar efter just dina öron. Det ska vara bekvämt att lyssna på musik, timme efter timme. 

Styr med enkla kontroller

Glöm att med svåråtkomliga knappar!  De trådlösa Galaxy Buds+ har smarta touchkontroller som låter dig styra din musik och dina podcasts enkelt och smidigt. Du kan pausa, backa, byta till nästa låt och styra volymen genom lätta tryck med fingret. Kommer någon förbi och vill byta några ord mitt i musiken? Placera och håll kvar ditt finger mot en av Budsen för att släppa in omgivningsljudet. Om du vill få ännu bättre kontroll och frihet från din telefon kan du även skapa egna skräddarsydda tryck-kommandon

Samsung Galaxy Buds+ true wireless

Lång batteritid

Med Samsung Galaxy Buds+ får du på en laddning upp till 11 timmars lyssnade av dina favoritlåtar. På den tiden hinner du lyssna på den gamla godingen "Everyday" av Buddy Holly över 300 gånger innan det är dags för nästa laddning. Tog batteriet slut mitt i låten? Lugn, det ordnar sig. Med ett uppladdat laddningsfodral har du upp till ytterligare 11 timmars lyssning lagrat. Se bara till att förvara dina kära Buddies i etuiet när du är på språng så har du alltid tillgång till ett par laddade true wireless-hörlurar.  Dina Galaxy Buds+ har även stöd för snabbladdning, vid paniksituationer kan du på endast 3 minuters laddning få ihop upp till 1 timmes batteritid. Missa aldrig ett ljud!

Samsung Galaxy Buds+ trådlösa in-ear-hörlurar

Flexibel laddning

Har domedagen kommit med ett par Galaxy Buds+ utan batteri? Med den medföljande USB-C-kabeln laddar du dina hörlurar snabbt med ny energi. Dina nya buddies har även stöd för trådlös laddning. Med en kompatibel qi-laddare eller med baksidan av en telefon med trådlös batteridelning* kan du enkelt ladda dina hörlurar när det är dags. 

exempelvis Galaxy S20-serien

Ï förpackningen:

 • Galaxy Buds+ 
 • Laddningsfodral
 • Laddningskabel (USB-C)
 • 3 öronsnäckor och byglar i silikon
 • Bruksanvisning
Samsung Galaxy Buds+ true wireless-hörlurar med akg-ljud