Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy Buds Live - True Wireless i nyskapande form

Samsung Galaxy Buds Live - Mystic Black

  Art.nr: 1013783
  • Upp till 18h batteritid med laddningsetui
  • Aktiv brusreducering
  • Luftig design med kraftfullt ljud
  • Automatisk lyssning med IR-sensorer
  • Intuitiva touch-kontroller
Färg/Variant: Svart

1 190:-

Delbetala från 138:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Välkomna Galaxy Buds Live, hörlurarna som sätter en ny standard för True Wireless. Designen har omarbetats sedan föregående generationer och det nya utseendet för med sig många fördelar, bland annat plats för ett större högtalarelement. Hörlurarnas nya form gör också att de sitter skönt i öronen, även under hela dagar. Med tre mikrofoner per lur hörs du klart och tydligt och aktiv brusreducering sållar bort det du inte behöver höra, medans röster släpps igenom. Njut av upp till 5,5 timmars batteritid med brusreducering påslaget och dra nytta av laddningsetuiet som rymmer över två fulladdningar för att få upp till 20 timmars lyssning utan behov av extern laddning. Nyskapande ljud. Hela dagen. Alla dagar. Det är Galaxy Buds Live.

Galaxy Buds Live - True Wireless i nyskapande form

Större högtalare, större ljud, fortsatt optimerat av AKG

Hörlurarna i Galaxy Buds-familjen har länge kännetecknats av att erbjuda kraftfullt ljud, optimerat av AKG. På den fronten är inte heller Galaxy Buds Live något undantag, dock kan modellen genom sin unika konstruktion ge plats åt större högtalarelement. De större högtalarna, med 12 mm i diameter, gör det möjligt att leverera ännu större ljud som är ännu mer fylligt och med tyngre bas.

Aktiv brusreducering (ANC)

Aktiv brusreducering (ANC) släpper igenom det du vill höra och blockerar bullret. Undvik bakgrundsbrus i form av störande ljud från till exempel trafik, medans röster släpps igenom så att du fortsatt kan prata med dina vänner ohindrat, även med hörlurar i öronen.

Omarbetad design, vidareutvecklad passform

Den omarbetade designen för med sig många fördelar, tidigare pratade vi till exempel om att den gett plats för större högtalare. Den möjliggör också att respektive hörlur får plats nog till att rymma tre mikrofoner, som tillsammans ger extremt hög ljudkvalitet när du vill göra dig hörd. Men inte nog med det, den har dessutom öppnat dörren för en vidareutvecklad passform. Nu får du två hörlurar som ligger skönt i dina öron, samtidigt som de sitter öppet och luftigt och uppmuntrar till längre användning. Hörlurarnas släta yta och mjuka former gör att ingenting sticker ut, och riskerar således inte heller att fastna i varken mössa eller glasögon.

Automatisk lyssning med smarta sensorer

Med inbyggd accelerometer och IR-sensorer kan lurarna känna av när de sitter i dina öron. På så sätt kan de även automatiskt koppla upp sig till din telefon när de aktiveras. När du tar ut en lur så slutar den spela och tar du ur båda så pausas musiken helt. En annan smart funktion med Galaxy Buds Live är att lurarna skickar en parkopplingsförfrågan till din smartphone så snart du öppnar laddningsetuit, förutsatt att den är i närheten. Sedan krävs det bara ett klick och du är redo att lyssna på din favoritmusik, eller favoritpodd. 

Intuitiva touch-kontroller

Att reglera din musik eller podcast är enkelt. Galaxy Buds Live har intuitiva touchkontroller. Du behöver bara röra vid dem för att pausa, backa, byta till nästa låt eller styra volymen.

Lång batteritid

En fulladdning ger kraft nog till oavbruten musikuppspelning i upp till 5,5 timmar, och det är med brusreducering påslaget. Det nya laddningsetuiet räcker nu till mer än två fulladdningar, så med lite snabb matte innebär det alltså att du kan njuta av omkring 20 timmars lyssning utan behov av extern laddning. Perfekt för likväl långa buss- och tågresor som spontana äventyr.

Kompatibilitet

Galaxy Buds Live fungerar med alla bluetooth-enheter som kan användas som en ljudkälla, såsom telefon, dator, surfplatta eller smartklocka.

I förpackningen

  • Galaxy Buds Live
  • Laddningsetui
  • USB Type C-kabel
  • Silikonbyglar i två storlekar
  • Snabbstartsguide