Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True wireless-hörlurar med Google assistant & Siri

Sony WF-1000XM3 - Black

  Art.nr: 1009255
  • Upp till 24 timmars speltid
  • Intelligent automatisk brusreducering
  • Touch-kontroll på öronsnäckorna
  • Röststyrning med Google Assistant och Siri
  • Praktiskt magnetiskt laddningsfodral
Färg: Svart

1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Sony WF1000XM3B - Black
True wireless-hörlurar med Google assistant & Siri
Sony WF-1000XM3 - Black

1 790:-

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A

49:-


  • Pris: 1 839:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sony WF1000XM3B - Black
True wireless-hörlurar med Google assistant & Siri
Sony WF-1000XM3 - Black

1 790:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 1 889:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sonys WF-1000XM3 är ett par exklusiva true wireless-hörlurar med avancerad brusreducering där du kan njuta av din musik och stänga ute omvärlden för en stund. Du får ett fantastiskt ljud som du kan lyssna på i upp till 24 timmar och med det praktiska magnetiska laddningsfodralet laddar du snabbt om dina hörlurar vid behov. Sony WF-1000XM3 passar lika bra till att lyssna på musik som ett headset med mikrofon till jobbet. 

Ljud och bild: Särskilt rekommenderad brusreducerande hörlurar Sony WF-1000XM3

"Bra och balanserat ljud"

"Sony har med WF-1000XM3 bevisat att tekniken för helt trådlösa öronproppar nu har mognat.  Även ljudmässigt är de synnerligen lyckade. Det är svårt att hitta några konkurrenter i samma klass just nu."

Enastående ljudkvalitet

De brusreducerande WF-1000XM3 från Sony har många olika avancerade ljudtekniker som gör att du kan lyssna på trådlös musik via Bluetooth med en enastående ljudkvalitet samtidigt som du slipper störande ljud i bakgrunden. Inuti hörlurarna sitter ett kraftfullt 6mm-element som gör att du får ett fylligt, klart och heltäckande ljud i dina trådlösa hörlurar. Du har även Digital Sound Enhancement Engine HX som skalar upp komprimerade digitala musikfiler till en snarlik kvalitet av High-Resolution Audio. Tillsammans med brusreduceringen får du ett fantastiskt ljud.

Sony WF-1000XM3 på bord

Avancerad brusreducering

I WF-1000XM3 från Sony hittar du HD-brusreduceringsprocessorn QN1e som kombineras med en digital brusreducering, 24-bitars ljudsignalsbearbetning och en DA-omvandlare med hörlursförstärkare. Detta gör att du får ett enastående ljud från dina true wireless-hörlurar med en minimal förvrängning. Processorn för brusreducering och de dubbla mikrofonerna används till att registrera omgivningsljudet för att på så vis reducera det omgivande ljudet på alla sekvenser, oavsett om det är flygbuller, stadstrafik eller sorlet på kontoret en fredag eftermiddag. 

Sony APP WF-1000XM3

Intelligent automatisk ljudkontroll

Sony WF-1000XM3 har en anpassningsbar ljudkontroll som automatiskt känner av vad du gör och justerar inställningarna för omgivningsljudet så att de passar situationen du befinner dig i, oavsett om du är ute och reser, går eller väntar. Med Sonys app Headphones Connect har du möjlighet att anpassa dina inställningar efter dina egna önskemål. 

Smidig touchkontroll

På öronsnäckorna hittar du en praktisk touchkontroll där du kan styra dina hörlurar och din musik. Om du placerar fingret över öronsnäckan sänks volymen helt och omgivningsljud släpps in. På så sätt kan du prata med någon direkt utan att ta av hörlurarna. Du kan även trycka på den vänstra öronsnäckan för att byta från brusreducering till omgivningsljud eller trycka två gånger på den högra för att hoppa till nästa låt.

Touchkontroller på Sony WF-1000XM3

Om du önskar att anpassa dina pekkontroller gör du detta enkelt via Sonys app Headphones Connect. Där kan du välja att tilldela dina pekkommandon andra alternativ, som till exempel Google Assistant, till varje öronsnäcka. 

Praktiskt fodral med snabbladdning

Med de brusreducerande hörlurarna WF-1000XM3 kan du lyssna ostört på din musik i upp till 24 timmar. En full laddning ger hörlurarna 6 timmars speltid med brusreducering. Det praktiska magnetiska laddningsfodralet ger dig ytterligare 3 laddningar vilket gör att du kan njuta av din musik hela dagen (i upp till 24 timmar). Med avstängd brusreducering får du upp till 8 timmars speltid per laddning. Om dina hörlurar börjar få slut på batteri kan de kvickt och enkelt snabbladdas i laddningsfodralet i 10 minuter för upp till 90 minuters speltid. 

Laddingsfodral Sony WF-1000XM3

Det praktiska laddningsfodralet har en magnetisk insida vilket gör att dina brusreducerade hörlurar smidigt hamnar på plats med ett betryggande snäppljud. Med USB-C-kabeln kan du snabbt och enkelt ladda fodralet så att du är redo för att forsätta lyssna på din musik nästa dag.

Håll dig uppdaterad

Sony rekommenderar att du alltid uppdaterar dina enheter med sin senaste tillgängliga programvara. Meddelande om uppdatering av programvara för WF-1000XM3, och själva uppdateringarna, levereras via Sony Headphones Connect-appen, som är gratis och tillgänglig i Google Play och Apple App Store.